2777
2789
عنوان

چرا به این خانم حمله کردید اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست
دوست عزیز استاتر باهاش ازدواج نکرده باهاش صیغه شده و تکلیفش با خودش معلوم نیست. انگار شما اصلا متوجه ...

شما تاپیکش رو درست نخوندید اون بنده خدا گفت که از ترس فامیل ازدواج دایم نکرده چون بچه داره و آقا هم اصرار بر ازدواج دایم داشتن ولی چون خانم قبول نمی‌کرد صیغه شدن من خیلی خوب فرق صیغه با ازدواج رو می‌دونم عزیزم ولی مشکل عزیزان این بود که پسره پنج سال از اسی کمتر بوده بجا توجیهه اون بنده خدا گیر دادن به سن پسره جوری رفتار کردن که انگار اسی گولش زده

https://daigo.ir/secret/51172246655

واقعا جمله ی آخر خیلی حقهوقتی کسی اینجا تاپیک میزنه تمام حقیقت رو نمیگه یا لااقل ماجرا رو به نفع خود ...

شما از کجا میدونید که شرایط رو براش نگفته

https://daigo.ir/secret/51172246655

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تاپیکش رو درست نخوندید اون بنده خدا گفت که از ترس فامیل ازدواج دایم نکرده چون بچه داره و آقا هم ...

سنشون خیلی چیز مهمی نیست چون هر دو سرد و گرم چشیدن. اما اشتباه کرده صیغه شده به ابرو ریزی و شرمنده شدن جلو چشم بچه هاش نمی ارزه

چطوره که واسه دو سال دوستی سرزنش نشد ولی تا بهم محرم شدن همه گفتن طرف نیت بد داره؟!!!

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید

حرفاشون خیلی باهم نمیخوند واقعا

من قضاوت نمیکنم ولی انگار دروغ هم قاطی حرفاش بود

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

بیشتر ببینید

ادم یا یکیو میخواد یا نمیخواد ، یکی دیگه از کاربرهای مطلقه اینجا میگفت صیغه شدم خرج بچه و خودم رو میده ولی اصلا نمیتونم روش به عنوان همسر حساب کنم، خواستگار خوب برام بیاد اینو دک می کنم مردم اینگار مسخره ما هستند خوشتون میاد یکی هم شما رو سرکار بزاره انگار

این جا فقط منتظرن یه چیز بگی حمله ور بشن بهت،اختلاف سنی دو نفر اینکه کی از کی کوچکتر وبزرگتره به کسی چه ارتباطی داره که کاسه داغتر از آش میشن،زن بیوه هم آدمه مگه چکار کرده که اگه یه پسر بخواد باهاش ازدواج کنه همه گارد میگیرن ،بابا یکم خودتون آپدیت کنید