2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعریف کن جانم

مرسی از همتون 💋💘

من یه دوستی دارم که الان 16سالشه تازگیا تولدش بود از سال دهم دیگه اون آدم سابق نشد قبلاً خیلی خوش خنده خوشحال پر از انرژی حس خوب الان با هیچکس حرف نمیزنه همش گوشه کلاس تنها میشینه فقط کتاب میخونه کتابهای غمگین ترسناک اون روز مادربزرگش حرف می‌زدیم مادرش فوت شد هفت سالگیش میگفتش همه روزا یهو وسط غروب گریه می‌کنه به هیچکسم نمیگه چشه مسئله پسرم نیست چون اگه بود اولین نفر می‌فهمیدم  و اینکه اصلا گرایش به پسرا اداره پس نمیشه اون خلاصه ازم دوری می‌کنه از اولم درونگرا بود ولی نه انقدر درسش خوبه هنوز ولی کلاسهای دیگشو نمیره عاشق والیبال بود ولش کرده باورت نمیشه همیشه همموونو میخندوند الان خودمونو میکشیم بهمون توجه نمیکنه کلا خونه تنهاست مادربزرگش می‌گفت خونه کسی نمیاد تلویزیون نمی‌بینه اگه هنوز بستی نمی‌خورد انرژیش میوفتاد دیگه اصلا انگار نه انگار غذا بزور میخوره شبیه این آدمایی که نزدیک مرگن میمونه دور از جونش نمیدونم بخاطر سنه یا چی چون روز تولدش هیچکدوم نبودیم حس میکنم خیلی ناراحت شد باز بعدش سورپرایزش کردیم خلاصه خیلی عجیب شد تو مجازی نمیاد هیچی اصلا همون خیلی نگرانیم هروقتم میگیم میگه خوبم درست میشه نمیدونم چیکار کنم واقعا 

July