2777
2789

ما خیلی باهم خوب بودیم خیلی خیلی خیلی.. ولی اون با شوهرش ب مشکل خورد و جدا شد و رفت بچشم پیش خودشه اون زمان که هنوز جدا نشده بود خواهر شوهرم مدام بد منو خانوادمو ب جاریم می‌گفت الآنم که رفته ول کن نیست امشب تولد بچش بود خانواده شوهرم و مارو دعوا کرد برا تولد بچش خواهر شوهرمینا اصلا نمی‌خوان برن تولد ولی ب دروغ ب جاریم گفته که برادرمو زنش دنبال ما نیومدن که بیایم واقعا چرا 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیاست کثیف انگلیسی .تفرقه بیفکن و‌حکومت کن .خواهر شوهرت اینو‌دنبال می کنه

اره والا 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید
بگو مگه من اسنپ کار میکنم

والا 

بیشتر ببینید

اگر جواب واقعی و اصلی میخواهی:

یکی از کارهای شیطون ایجاد نزاع و اختلاف تو خانواده هاست.

وقتی ک گناه می کنیم، وسوسه های شیطان برای ما کارسازتر میشه تا جایی که حتی مسلط میشه.

وقتی که از خدا نترسی و سکان به دست شیطون بدی، همینه.