2777
2789
میتونم درخواست بدم؟قبول میکنی؟

بله عزیزم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیدونید ماجرا چیه برید تاپیک پسرخاله رو ببینید.

چون دختر خالم امروز بهم زنگ زد گفت پنجشنبه شب بریم بیرون با بچه ها و اینا ( منظورش با پسر خالم و پسر دایی و کلا همسن و سالا بود ) منم تعجب کردم الکی بهش گفتم من نیستم که بیام گفت زشته من هماهنگ کردم باهاشون نیای ناراحت میشن و خیلی بده

حالا بنظرتون مشکوک نیس این داستان 😐

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

فقط گفتی این مشکوک هست که دعوتت کردن یا نه که یکنفر جواب داد مشکوک نیست بنظر منم مشکوک نیست

اخه چطور بعد اون اتفاق یهو هوای بیرون رفتن کردن

شایدم من اینجوری فکر میکنم

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

اگه نمیدونید ماجرا چیه برید تاپیک پسرخاله رو ببینید.چون دختر خالم امروز بهم زنگ زد گفت پنجشنبه شب بر ...

جالبه فکر نکنم مشکوک باشه 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

تو مشکوکی 

یه دختره ام پارسال اومد همینجوری تاپیک زد بعد چند وقت بعد گف پسر خالم عاشقمه چن وقت بعد گف میخوایم ازدواج کنیم برام کادو آورده عکس کادو و پیام هام میزاشت 

آخرشم لو رف،تاپیکات مث اونه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

خلاصه داستان اینه پسر خاله ایشون بشون پیام داده دوسش داره بعد پیامشو پاک کرده حالام دخترخالش میگه بریم بیروم درصورتی که قبلا اصلا از این جرفا نمیزدع و بیرون نمیرفتن

🫂🙂سردرگم در هیاهو