2777
2789
عنوان

بیا بگو از کاربریم چه حسی میگیری منم میگم 🌞

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 228 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فکر میکنم 

شیخصیت راحت طلبی داری

از فیلم خوشت میاد هله هوله هم دوست داری😁

حالا تو بگو از من چه حسی میگیری💚

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
اسی فکر میکنم شیخصیت راحت طلبی داریاز فیلم خوشت میاد هله هوله هم دوست داری😁حالا تو بگو از من چه حسی ...

آره دقیقاً 

بنظرم شما خیلی منظم ، درسخون و با اراده میآید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

حس کسی که خیلی مهربونه و آدمو درک میکنه .. کسی که وقتی ناراحتی میتونی باهاش حرف بزنی

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

بیشتر ببینید
حس کسی که خیلی مهربونه و آدمو درک میکنه .. کسی که وقتی ناراحتی میتونی باهاش حرف بزنی

عزیزم ❤️

دقیقا همینطوره شنونده خوبیم ولی وقت مشکلات خودم هیچکس نیست 😅

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰