2777
2789

حس میکنم ناخن هام بدون لاک یا کاشت و ژلیش زشتن 

از طرفی خودم افکار وسواس گونه دارم

یکم ک بلند میشه ناخنام هعی میخوام برم ترمیم یا حس میکنم زیر ناخنام کثیفه

الان چند روزه ریمو کردم و ناخنامو از ته گرفتم

احساس تمیزی و ارامش دارم ولی بازهم دارم ب این فکر میکنم ک برم بکارم یا ژلیش کتم😑

وقتی میبینم همه ی دوستام ناخن هاشون لاک و کاشته

احساس ساده بودن دارم بینشون 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری به بقیه نداشته باش 

به راحتی خودت فکر نکن اگه اینجوری راحتی دیگه کاشت نرو

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

واقعاهیچی ناخن خودآدم نمیشه 

خودت باش وهرجوری که دوست داری باش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

مدام کاشت میکردم...

اما یه مدته پشیمون شدم... و انجام نمیدم انگار همش به خودم دروغ می‌گفتم که غسلم درسته ...

مخصوصا از وقتی پیج اینستاگرام نینوا۱۳ رو دیدم ...دیگه نمیتونم به کاشت فکر کنم به جاش ناخنای خودمو بلند میکنم و حسابی تقویتی و ...بهش میزنم ‌

مهمونی جایی هم باشه لاک میزنم بشه سریع پاک کرد بعدا

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
خب نکار یا اگه میخوای بکاری یه مدل ساده بکار که بلند هم نباشه و فرنچ باشه که ساده باشه و نره رو مخت

کوتاه هم لیمنت میکنم بعذ دوهفته ک یکم میاد بالا روانی میشم

دیگ نمیتونم ماهی دوبار برم ترمیم 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇