2777
2789
عنوان

حس خیلی بدی ب خودم دارم بخاطر این ادم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
پنج ماه قبل دقیقا کات کردیم ک بحث بزرگی کردیم. تقصیر اون بود خیانت کرد‌پنج روز بعدش اینستا ز زد ج ن ...

ببین بنظرم شخصیتش اینجوریه بلد نیست از دلت دربیاره مستقیما. من اگه باشم به یه بهونه بهش پیام میدم. مثلا وسیله دستش نداری یا بهونه ای نداری بهش پیام بدی؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظرم شخصیتش اینجوریه بلد نیست از دلت دربیاره مستقیما. من اگه باشم به یه بهونه بهش پیام میدم. م ...

یعنی میگی  دوسم داره اما بلد نیس از دلم دربیارع ؟ واقعا فک میکنی پسرا بلد نیستن از دل ی دختر دربیارن ؟ 

یعنی میگی دوسم داره اما بلد نیس از دلم دربیارع ؟ واقعا فک میکنی پسرا بلد نیستن از دل ی دختر دربیارن ...

اره بعضیا زیادی مغرورن و بعضیام اعتماد به نفس ندارن. اکس من هروقت قهر میکردیم نمیومد سمتم فقط عکس پروفایل عوض می‌کرد و میومد استوری هامو سین می‌کرد. من بهش پیام میدادم اونم ازخدا خواسته آشتی می‌کرد و... 

اره بعضیا زیادی مغرورن و بعضیام اعتماد به نفس ندارن. اکس من هروقت قهر میکردیم نمیومد سمتم فقط عکس پر ...

اره اینم از اینکارا میکنه 

خب بنظر خودت دوستت داشت ؟ اخرش چیشد ؟ 

اما نمیدونم چرا تو کتم نمیره یکی ک بخوادت ۵ ماه ازت بیخبر باشع و جهت حل مشکل قدی ورنداره ! تو کتم نمیره این خواستن باشه

اره اینم از اینکارا میکنه خب بنظر خودت دوستت داشت ؟ اخرش چیشد ؟ اما نمیدونم چرا تو کتم نمیره یکی ک ب ...

دوسم که داشت و هنوز داره. ولی اونم خیانت کرد و عقد کرد و... ماجرا زیاد داشتیم و هنوزم داریم. اینجور آدما سم هستن. حالا مال شمارو نمیدونم چقدر سمی ه😂 ولی من الان فهمیدم با آدم سمی فقط عذاب میکشی. کسیکه احساساتشو راحت بروز نده کسیکه غرورش براش مهمتر از رابطه ش باشه ، کسیکه بتونه ازت یه مدت بی‌خبر باشه و براش حال تو مهم نباشه و... بنظرم بهش به یه بهانه پیام بده حداقل ذهن خودت آروم شه. شایدم بدتر شه اینم درنظر بگیر ولی حداقل تکلیفت روشن میشه

ما هر دو خانم یمبهش گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی گفتم به نظرت🥲

نه حالا اونقدرام بد نیست. طبیعیه بین 2تا دوست این حرف

نه حالا اونقدرام بد نیست. طبیعیه بین 2تا دوست این حرف

آخه هيچ جوابی بهم نداد

تو ایتا هم مسدود کرد

من مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم 

نمی دونستم کار بدی هست 🥲 🥲 

آخه هيچ جوابی بهم ندادتو ایتا هم مسدود کردمن مناسبت ها واسش پيام تبریک می دادم نمی دونستم کار بدی هس ...

کار بدی نیست. ولی شاید خوشش نمیاد. دیگه بهش پیام نده بنظرم. میشه بپرسم چرا خوشت میاد ازش؟ دوستت بوده؟ 

بنظرم با اینچیزای ک گفتی این اسمش دوست داشتن نیس

اون دوست داشتنه واقعی که تو ذهن ماست نیست. ولی این احمقا تو ذهنشون همه مدل دوس داشتنی دارن. من چندسال بااین بودم شرایطمون نمیخورد واسه ازدواج ولی میدونم دوسم داشته و داره. الانم عقد کرده ولی دوباره اومده میگه من تورو هم دوس دارم 😐 ببخشید خیلی گاون مردا