2777
2789

خودم  کات کردم خیلی صمیمی و نزدیک بودیم شاید باورتون نشه اما هدفم سرگرمی بود ن ازدواج اما وقتی کات کردم بهاطر اشتباه خودش 

ی هفته بعد کات ز زد و کلیپ فرستاد و انسندش کرد 

دیگ بعد اون فقط عکاسام ریپلای میکنه استیکر میدع 

ن ابراز دلتنگی کرده بعد پنج ماه جدایی ن تلاش جدی در جهت حل مشکل کرده امروزم ی مراسمی بودم دیذمش تو دانشگاه 

من یکم دلتنگم اما چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک حس بی ارزشی دوست نداشتنی بودن و حس بد نسبت ب خودم دارم ک براش مهم نبودم و نیستم 

این حسهاس ک داره ازارم میده 

وگرنه ته اون رابطه برا منم هیچ بود 

احساس میکنم بدرد نخورم ارزش نداشتم و ندارم ک برام تلاش نکرد و ادم دوست نداشتنی هستم! با اینکه هم خوشگلم هم خوش اندام و ظاهری و مالی هم ازش سرم

اگه آدمی بود دنبال هدف و رابطه ی جدی بود رو شما جدی فکرمیکرد احتمالا اونم دنبال رابطه جدی نیست

خب مگع من گفتم چرا دنبال رابطه جدی نیس؟ ادم‌نمیتونه ینفرو برا سرگرمی بخواد ؟ مگه ما زمانی ک باهم بودیم قول قرار جدی داشتیم! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه آدمی بود دنبال هدف و رابطه ی جدی بود رو شما جدی فکرمیکرد احتمالا اونم دنبال رابطه جدی نیست

تاپیک رو دقیق بخونید و درک کنید بعد جواب بدید 

ما بدون هدف باهم بودیم و من دردم جدی شدن نیس 

میگم از پیگیر نبودنش عصبانیم

تاپیک رو دقیق بخونید و درک کنید بعد جواب بدید ما بدون هدف باهم بودیم و من دردم جدی شدن نیس میگم از پ ...

خوندم همون اول. میگم وقتی برات مهم نبوده الانم مهم نباشه. احتمالا اونم متوجه شده که برات مهم نیست و جدی نیستی، بعد اکثر مردا همینن حتی شوهرا با زنشون بعد یه مدت بیخیال و سرد رفتار میکنن. اگه واقعا دوسش داری یه راهکارهایی هست که برگرده سمتت. مثلا به خودت برسی تغییر کنی بهش توجه نکنی و احساس کنه داره از دستت میده .. همچین میاد سمتت 

🌸🌷🩷 یَا أَنِیسَ الْقُلُوبِ 🩷🌷🌸

خوندم همون اول. میگم وقتی برات مهم نبوده الانم مهم نباشه. احتمالا اونم متوجه شده که برات مهم نیست و ...

عزیزم  الان چ توجهی از جانب من ب سمتش شده؟ 😅احساس میکنم نخونده نظر میدی 

از بعد کات دنبالش نیفتادم ک میکی توجه نکن بش 

همچی تعریف کردم دوباره بخون 

بعدم از بعد کات خوشگلتر و خوش استایل تر شدم

اینحرفتم قبول ندازم میگی شوهزا نسبت ب زناشون سرد میشن بعد یمدت چون پسر میبینم حتی تو دوستی هم یعد دو سالرابطه ترس از دست دادن دخترو داره و همجوره در تلاش ب چشم دختزه بیاد

یا زن شوهر میبینم ک شوهرع همیشه ترس از دست دادن زنشو داره عین پروانه دورش میچرخه 

نمیدونم رو چ حسابی میگی شوهرا بعد ی مدت ب زنشون سرد مبشن 

درحالیک خلافشو زیاد دیدم 

بنظرم همچی ب سیاست دختر برمیگرده

اینای ک تو گفتی شوعراشون سرد میشن همونان ک تو دوستی پسرا ولشون میکنن😁

باباااا جان میگم اگه میخوای برگرده سمتت این کارارو بکن 😂 تو دقت نمیکنی اصلا به حرفام. اکثرا بعده یه مدت عادی میشن. حالا کاری نداریم به اونا. تو میگی چرا بیخیال شده شاید علاقه نداره به ادامه دوستی. چندوقته کات هستید؟ 

باباااا جان میگم اگه میخوای برگرده سمتت این کارارو بکن 😂 تو دقت نمیکنی اصلا به حرفام. اکثرا بعده یه ...

خب نخوندی دیگ وگرنه تاپیک بخونی میفهمی من اهمیتی بش ندادم اتفاقا بی محلی کردم

اهان یعنی تو زمان جدایی بی محلی کردی؟ پس شاید زیادی سرد رفتار کردی پسرا هم مغرورن فکرکرده نمیخوایش کلا. اگه برات مهمه یکم چراغ سبز نشون بده. مثلا استوری عاشقانه بذار عکس پروفایل خشگل و شاد بذار خودش میاد منت کشی 😅

اهان یعنی تو زمان جدایی بی محلی کردی؟ پس شاید زیادی سرد رفتار کردی پسرا هم مغرورن فکرکرده نمیخوایش ک ...

پنج ماه قبل دقیقا  کات کردیم ک بحث بزرگی کردیم. تقصیر اون بود خیانت کرد‌

پنج روز بعدش اینستا ز زد ج ندادم بعد کلیپ فرستاد و حذف کرد وقتی دید سین نمیزنم

دوباره واتس هروقت استوری میزاشتم این چندماه ریپلای میکرد یکی درمیون لایکش میکردم ریپلایها رو 

یبارم کفت همیشه زییا بنظر میای ج ندادم

بعدش من فقط یبار استوریشو گل فرستادم هدفم این بود نخ داده باشم و سر صحبت باز کنه باهام اما نمیدونم چرا  فقط لایکش کرد و من خیلی خیلی بهم برخورد

فردا سریع ی استوری دیگ گذاشت درحالیک سالی یبارم نمیزاره من سینش نکردم 

ریپلایهای بعدیشم سین نکردم ک حذفشون کرد 

در کل هیچوقت قدم جدی در جهت حل مشکل ورنداشت 

برا همین هرطور دیگ نخ بدم من کوچیک میشم دلیل کاتمون هم خیانتش بود اما دوس داشتم برگردم ب رابطه تو این مقطع زندگیم بش نیاز دارم فقط نظرتو بگو و بهم نکو خیانتکاره ولش کن فلان....