2777
2789
وای اشتباه تایپی شد میخواستم بگم هیچیشون گفتم هیچیمون😂🤣یکی برادرزاده ام هست اون یکی دختر خاله اش😁 ...

اها 😂😂 

خدا حفظشون کنه 🤍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 🤣🤣پسره برادرزاده ام هست دختره دختر خالش😊

چه چشمایی داره برادرزادت 😁

ماشالله

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
اره بالایی پسره موهاش بزرگه مامانش اینجوری میبنده از نوجوانی آرزوش بوده پسر داشته باشه موهاش ببنده🤣 ...

ماشاالله.دختره هم شبیه عروسک دختر منه،یعنی یه عروسک داره کپی همین حتی رنگ لباسش😍

مرسی عزیزم😍❤️چشاتون قشنگ میبینه🥰

😍❤️

بیشتر ببینید
ماشاالله.دختره هم شبیه عروسک دختر منه،یعنی یه عروسک داره کپی همین حتی رنگ لباسش😍

اره واقعا دختره عین عروسکاس من عاشقشم خواهرزاده عروسمون هست من هر روز میخوام برم نگاهش کنم پیجش دنبال میکنم اولین نفری ک  کامنت میزاره براش منم😂🥹🩷 خیلی جیگیره دلم میخواد یه برادرزاده شبیه اون داشته باشم ولی بچه های زن داداشم شبیه ما میشن نه شبیه اونا متاسفانه 😂اونا همشون چشم رنگی هستن ۹۰ درصد خانواده اشون😍

بینی و رنگ چشم شبیه به هم هستن مابقی اصلا شباهتی ندارن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم