2777
2789

درچه زمینه ای؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چه سبکی؟ 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

بیشتر ببینید
راجب خودم باشه با اصلا ی متنی باشه ک سنگین و مودبانه نمیدونمموفقیت.امید.

تو  به خودت  باختی صد  هیچ!  ✨

[بِ دَریا رَفته می دانَد، مُصیبَت های طوفان را ✨️🌊]

بسی رنج بردم،در این سال سی✨️

عجم زنده کردم به این پارسی✨️

پی افکندم از نظم کاخی بلند✨️

که از باد و باران نیابد گزند✨️

بناهای آباد گردد خراب✨️

ز باران و از تابش آفتاب ✨️

من به رنگین کمون بعد این طوفان اعتقاد دارم...🕊️✨️ 

قَشنگ تَرین خَستگی دُنیا  ‏خَستگی تو راهِ هَدفیه کِه دُنبالشی!  -

‌                ●● 𝗬𝗼𝘂 𝘄𝗲𝗿𝗲 𝗯𝗼𝗿𝗻 𝘁𝗼 𝘀𝗵𝗶𝗻𝗲             ‌تو متولد شدی تا بدرخشی‌‌!🦢🤍 ‌ .️  

راجب خودم باشه با اصلا ی متنی باشه ک سنگین و مودبانه نمیدونم

قوی تر از دیروز

'بَرایِ شُروع کَردن نَباید عالی باشی، اَما بَرای عالی بودَن بایَد شُروع کُنی.'

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
خیلی قشنگ بود مرسی

🤍

بیشتر ببینید