2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه هیچ پولی بهم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 84 پست
شما زیادی زن ستیزی،یعنی شوهر شما برات لباس نمیخره؟پول دکتر و آرایشگاهتو نمیده؟من نه حلقه ازدواج نه ط ...

عزیزم خیلیا بهت گفتن اشتباه کردی

زن ستیز چیه اخه

شما جایی واسه رفتن نداری پس باید محتاط باشی نباید یکه به دو کنی با شوهرت

کی میگه میتونست ماهیانه نده؟پس خرج لباس و دکتر و هرچی رو میرفتم از غریبه میگرفتم؟وظیفه مرد هست که بر ...

وظیفش هست میگم اون موقع با احترام میداد 

حالا دوست داری برو با دعوا یا از طریق دادگاه بگیر

عزیز بفرما و بتمرگ هردو ی معنی رو میده یکی محترانه و دیگری ....

نفقه دادن وظیفشه یا خودش از رضایت قلبی بده یا از زور دادگاه

من میگم اون که محترمانه میداد چرا نون خودتو بریدی

با این لحن پیش برید بدتر از اینم پیش رو دارید

من دادم راهنمایی میکنم وگرنه نه شما رو میشناسم نه همسرتون رو عزیزم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت درست نبوده بهر حال همه هم گفتن بهتماشین برای زندگی مشترکهشما برای ۱۰۰تومن پول طلا زندگیتو خراب ...

پس چرا من باید به خاطر زندگی مشترک کوتاه بیام،لباس عروس پوشیدن برام بشه حسرت،سرویس عروس بشه حسرت.

اونایی که حقو دادن به شوهرم نسبت به خودشون سنجیدن هم لباس عروس پوشیدن هم عروسی گرفتن هم براشون حداقل یه حلقه ازدواج خریدن.

شما زیادی زن ستیزی،یعنی شوهر شما برات لباس نمیخره؟پول دکتر و آرایشگاهتو نمیده؟من نه حلقه ازدواج نه ط ...

عزیزم زن ستیز چیه از اینستا گرام یاد گرفتین

برو دادگاه . نفقه زن بر  اساس وضعیت مالی پدر زن و سطح زندگی پدر زن و تحصیلات زن براورده میشه

تا سال قبل یک میلیون و ۳۰۰ بود 

ک شوهرت بهت ۴تومن میداده

گفتم اکاه باشی شعارهای روانشناسی رو برای خودت تکرار نکنی. 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

پس چرا من باید به خاطر زندگی مشترک کوتاه بیام،لباس عروس پوشیدن برام بشه حسرت،سرویس عروس بشه حسرت.اون ...

خب شوهرت همینه

همونقدر داشته

میخای چیکار کنی؟ با ما ک دفوا نداری . 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

عزیزم زن ستیز چیه از اینستا گرام یاد گرفتینبرو دادگاه . نفقه زن بر اساس وضعیت مالی پدر زن و سطح زند ...

والا بی تحصیلات نیستم،فوق لیسانس دارم حالا چون شوهرم اجازه نمیده برم کار کنم و خونه نشینم دلیل بر بی سواد بودنم نیست،دانشگاهمو با معدل ۱۹ فارق التحصیل شدم.

بله درسته اما اسی میتونست سیاست داشته باشهاون اعتماد شوهرشو از بین بردهو حالا بی عزت نفس شده

والا اینجا اونی که اعتمادو از بین برده شوهرشه.

شوهره قول داده پس میده و زده زیر حرفش 

۱۴ گرم طلام چیز کمی نیس تو این زمونه و با این قیمتا. 

شوهرشه که باید با پس دادن قرضی که از زنش کرده اعتماد زنشو بدست بیاره.

منم همینم جهزیه نداشتم،چرا با ید هر جا منو تحقیر کنه بگه جهاز نخریدی مگه من تا حالا تو روش گفتم تو ب ...

بگو. مشکل همینه که تو نداشته های طرفو تو روش نزدی و هوا برش داشته.