2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه خوب اجاره کنیم یا طلا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست

طلا بخر جمع شد یا ماشین بخر یا خونه بهتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

چند ماه قبل عید، آشنامون میخواست یه ماشین  تمیز بگیره پولش نمی‌رسید پولش اندازه ماشین کار کرده و درب و داغون بود اینم پیش خودش گف تا پولم کامل بشه و برا اینکه پول از دستش نره رفت پولا رو طلا خرید 

زد و یهو طلا کشید بالا (قبل گرونی طلا خرید بود)

موقعی که طلا شد هشت تومن طلا ها رو فروخت و یه 207خرید 

یعنی پولش از دو برابر بیشتر شد 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍چه انگیزه گرفتم با این پستت😁

پول رو بدی برا رهن هم بی ارزش میشه هم سال دیگه باید بزاری روش ولی طلا بخر سال دیگه همون طلا کلی سود میده .

برای اومدم روزهای بهتر باید کمی سختی هم کشید 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.