2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه بد ذات که نیستن

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

از نظر من لاس زدن با جنس مخالفم خیانته برا متاهل 

متاسفانه شوهرم با یکی از کارمنداش بدجوری لاس میزده جوری که همه فهمیدن و به گوشم رسید قلبم هزار تیکه شد به خودش گفتم زد زیرش که من فقط حرف زدم لال که نیستم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بله...نمیگم شوهرم مادرم همیشه میگه یکی تعریف شوهرت رو نکن یکی بچه ات چون معلوم نیست بعد ها چه جور از آب درمیاد...هیچ چیزی از هیچ کی بعید نیست اما آدم وجدان داره من تا به حال چیزی از شوهرم ندیدم اصلاً حالا بعد ها چه شود نمی دونم من در حال حاضر منظورمه...همسر سابقمم با تمام اختلافاتمون واقعاً وفادار بود...یه شوهرعمه هم دارم بیش تر از ۳۰ ساله ازدواج کردن اما انگار همین دیروزه ازدواج کردن جوری عمه منو می پرسته انگار آسمون دهن باز کرده عمه ی من پایین افتاده...بگه بمیر می میره بگه زنده شو میشه...وحشتناک وفاداره...میگن همه ی مردا خیانت می کنن این جمله رو که می شنوم مردایی که وفادارن اطرافم یادم میاد بعد با خودم میگم مگه تک تک این مردا رو امتحان کردن که این جور میگن من حتی سر بلند از امتحان دراومدن بعضی مردا هم دیدم طی اتفاقاتی چه جور می تونن بگن همه یعنی نمیگن مدیون میشیم وقتی میگیم همه خیانتکارن و یه جور تهمت حساب میشه.

مگه همه ی زنا خیانتکارن که همه ی مردا خیانتکار باشن اگه بگیم مرد ذاتش خیانته پس یعنی خیانت رو برای مرد توجیح کردیم.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣