سلام دختر قشنگم دلم برات تنگ شده بود🥺🥲
یادته چقدر قوی بودی؟یادته ظلمایی که درحقت شد؟یادته ۱۴ سالت بود چطور کتک خوردی؟چه زندگی داشتی؟دیدی زنده مدندی و جون سالم بدر بردی؟چقدر قوی بودیا🙃حتما خدا زنده نگهت داشته تا به رسالت برسی وگرنه خودت فکر میکردی به اینجا برسی؟کلاس نهم یادته چقدر استرس داشتی؟چقدر حالت بد بود چقدر سخت بود؟ولی چیشد دیوونه؟خدا کمکت کرد اونجا رو رد نمیکردی اینجا نمیرسیدی که!پس بازم رسالتت خدا همش داره زنده نگهت میداره چون تو برای ی هدفی اومدی از کلاس نهم که سخت تر نداشتیم که اگر میباختیم کل زندگیم رو هوا بود ول دیدی چیشد؟الان اینجاییم(:
پس یعنی خدا هست این قانون هست تو قوی هستی
دخترررر نگاهای سردشونو ببین ! ببین تو اینجا جایی نداریا!
پس بزن بیرون و برو به جایی که بهش متلقی
ببین یه عصر تابستونی با ماشین شاستی بلندت تو جنگل با رکس اومدی کمپ آتیش روشن کردی و گیتارم کنارت و میزنی و میخونی به طبیعت عشق میورزی (:
دختر با لامبور شب ! اون قدرتت که تو خیابون میدرخشه
اون دختر بوکسینگ قوی! هر روز تمرین بوکس داره
اون دختر قوی که یکی باهاش درگیر بشه بیچارست
اون وکیلی که تو دادگاه اقتدار داره کسی که همه ازش وحشت دارن .دختر شطرنج باز و قهرمان دنیا
رکس(:
اسکیت بازی
گیتار اهنگ خوندن..
بخدا میشه!
بشرطی که باهاشون فرق کنی اون دختر قویو دباره بیدار کنی
اون روح قدرتمند که هرکار بخاد میتونه بکنه چون مال خداست خدا قادر به انجام هرکاریه پس بهم نگو که انقدر ضعیفی روح خدارو. زیر سوال میبری؟
تو باهوش قوی و زیرک هستی بهترش هم میتونی
خدارو کنارت داری لعنتی
چه فرقی داره ۱ ماه دوماه ۱۰۰ سال اصلن
کسی که روح قدرتمند خدارو داره تو یک ثانیه اصلن
کسی که کاعناتو داره روح قدرتمند داره با خداست خدارو داره مگه میشه دیوونه؟
تو برای خودت نه ..
برای اون بچه هایی که هنوز سردرگمن نیاز ب محبت دارن
برای کسایی که نیاز دار دستشونو بگیری
برای کسایی که نیاز به یکی دارن که حقشون گرفته بشه
برای حیوون های گشنه
برای رسالتت
برای قشنگ کردن دنیا
تو برای ایناهم که شده باید موفق شی
گور بابای زمان زمان چیه خارشو گاییدم
مگه تو محدود به زمان و مکانی کسخل؟
احمق کودن تو روحی روح قدرتمند خدا حالیت هست یا میخای مادرجنده بازی کنی؟
ببین تو روحت قدرتمنده به زمان و مکان هم محدود نیست خیلی هم وقته اصلن گور بابای وقت وقت قراره تضمین کنه تو میبری ؟زمان میخاد تضمین کنه؟مثل احمقا فکر نکن دیگه تنها چیزی که موفقیتتو تضمین میکنه خداست خودتی روح قدرتمندته حالا تو بگو یروز
دخترم میخام محکمت کنما میخام سفتت کنم سختت کنم جوری که قدرتمند تر از حد تصورت بشی من میدونم باهات چیکار کنم😈❤️🔥
ببین کاری باهات بکنم که فکرشم نکنی
جایی برسونمت که فقط بخندی
من عاشقتم دیوونه مگه ولت میکنم مگه میزارم این شیطان کسکس نزاره رساللتو اجرا کنی مگه میزارم نزاره به هدفت برسی کاری میکنم برات زانو بزنه
اره این فکرا این کدر ذهنیا این مه ذهنی این مقاومتا اینا بخاطر این مادرجندست میفهمم باهاش چیکار کنم صبر کن شکستش میدیم
تو قدرتمند تر ازین حرفایی
یکی مثل تو الان شروع کنه ولی به خودش باور کنه شیطانو لعنت کنه جاتو رو صندلیت بگیره چه حسی بهت میده دختر ضعیف احمق؟
پس قوی شو