2777
2789

مثلا شما مردی ببینی که برات خیلی خرج میکنه ناخودآگاه جذبش میشی...یه پسری رو میشناسم شدیدا عوضی هرکار خلافی بگید انجام میده اما پولدار هست با یک دختری دوست شد براش خرج کرد رستوران و خریدو.....دختره همون اول وا داد...خیلی از این موارد اطرافم دیدم احساس میکنم هشتاد درصد زنا این مدلین با پول خیلی معذرت میخام میتونی بخریشون.....

دخترو ب پول میفروشن

دختر با پول خر میشه

اما ی سری با اصالت هستن نه اما ن اینکه بزن با کسی ک بغل خیابون میخوابه اوکی شن یکی در حد خودشون اما نجیب و اقا

سودا صدام کن .دوره شاهزاده با اسب سفید تموم شده الان نوبته دخترای مستقله👩🏻♥️   پایه رفاقت و دردودل 👭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضای یک بنده خدایی بود تو سایت

پول مردا دخترای مستقل رو جذب نمیکنه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

🤔اینکه چند مورد دور شما اینجوری باشن دلیل نمیشه بنظرم. اینکه اون آقا اهل خرج باشه خوبه ولی همه چیز نیست.الان مثلا یعنی همه بخاطر پول رفتن شوگر زدن؟خیر فقط یه عده ای پول رو به همه چی ترجیح میدن نه همه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید
دقیقا درسته، ولی این موردی که من دیدم دختره خودش پول داشت شاغل هم بود

بی اصالت بوده

وگرنه برای همه دخنرا صدق نمیکنه

به شخصه طرف اخلاق گند باشه ازش زده میشم

میدونی چرا؟

چون من خونه بابام به اندازه کافی برام خرج شده

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید