2777
2789

چه کنم واقعا 

من ۲۲سالمه 

دلم میخواد برای ارشد برم شهر دیگه درس بخونم ( هیچکدوم از گرایشای رشته من تو شهر خودم نیست برای ارشد هیچکدوممممم) 

تصمیم دارم ازشد برم شهر دیگه از اونجا هم برای دکترا اپلای کنم 

ولی پدرم نمیزاره میگه هرکاری میخوای بکنی همینجا 

یه بارم دید خیلییی پیگر اپلای اینا هستم وزبان میخونم ، گقت دنبالشو نگیر من نمیزارم بری 

من میدونم دیگه 

من چون دخترم ، نمیزاره برم 

برا دانشگاه خواستم شهر دیگه رو بزنم ، گقت نهههههه مگه دختر میره شهر دیگه 

البته اون موقع خودم راغب نبودم زیاد 

ولی الان دلم میخواد برم 

طی یکی دوسال قبل خیلیییی بار روانی بهم وارد کردن با همین رفتارارشون 

بنطر شما با این پدر چه باید کرد 

اجازه دختر ۲۲ساله دست خودشه 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایکاش بابام بفهمه متاسفانه اینسری مجبورم تو روش وایسم

عا خب ژنتیک ارزش نداره تو روش وایسی یه چیز دیگه بخون 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
مشکل ژنتیک چیه؟

کار براش نیست 

بیشتر ببینید
از نطر من ارزش داره میخوام برای دکترا اپلای کنم

باشه موفق باشی 

بیشتر ببینید

من ۳۲ سالمه پدرم از همون اول نزاشت درسم بخونم با اینکه نخبه ی کشوری بودم و  من توان مقابله نداشتم یعنی داشتم اما میترسیدم . بنظرت الان چییشد؟ الان یک زن بی سوادم که شوهرم بعد ازدواج دید من باوجود نداشتن سواد خیلی دوست دارم شاغل باشم و الان با کلی التماس و پیگیری رفتم تو یک مجموعه ای زیر دستشون کار یاد میگیرم شاید بعدا استخدامم کنن. شبو روزم شده تمرین از زندگیم افتادم و خوابم کم شده که چی ؟؟ که مثلا زیر دست کوچکتر از خودم کار کنم چون روحیم خونه داری دوست نداره . 

به حرف بابات گوش نده نترس و بخاطر خواسته هات بجنگ که مثل من تو ۳۲ سالگی در جانزنی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید
من ۳۲ سالمه پدرم از همون اول نزاشت درسم بخونم با اینکه نخبه ی کشوری بودم و من توان مقابله نداشتم یع ...

ای بابا حیف استعدادت😔

دقیقا چند سال دیگه اگه به جای نرسم همین پدرم برمیگرده بهم میگه مگه من جلوتو گرفته بودم

ای بابا حیف استعدادت😔دقیقا چند سال دیگه اگه به جای نرسم همین پدرم برمیگرده بهم میگه مگه من جلوتو گر ...

پس نترس ازش باوزکن سختیش اوله 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید