2777
2789

داره میگه تو مترو اینجور ی شده 

‍ گاه گاهی که دلم میگیرد به خودم می گویم: در دیاری که پر از دیوار است به کجا باید رفت؟به که باید پیوست؟به که باید دل بست؟حس تنهای درونم می گوید: بشکن دیواری که درونت داری!چه سوالی داری؟تو خدا را داری و خدا...اول و آخر با توست.....

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مترو چجوری میرن تو سینه طرف

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

عذر بدتر از گناه😐

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
بیشتر ببینید

تو مترو مگه همه زن و مردا تو هم هستن. جایگاه فک کنم جداست دیکه. ینی اینقد لباش بزرگه بوده چاپ بشه رو لباسش!! عجیبیه یکم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خوب پس وقتی خودت هم بهش،ایمان داری دلتو صاف کن شاید اصلا رژ خودت بوده سخت نگیر

البته گفت شاید رو میز آرایشت افتاده لباسم رژی شده 

نمیدونم ولی شک دارم‌