2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاید سوختگی پنجاه درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست
گوشت اضافه برای چیهوای این سنش بالاس میخوام جلوگیری کنم ازین چیزاتروخدا اگ اطلاعاتی داری بگو بهم

بخاطر اینکه سوختگی من زیاد عمیق بود

اگ پیوند نزنن براش احتمال گوشت اضافه بیاره خیلی کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه سوختگی من زیاد عمیق بوداگ پیوند نزنن براش احتمال گوشت اضافه بیاره خیلی کمه

اها مرسی از اطلاعاتت عزیزم

ایشالا خدا ب خودت و بچت سلامتی بده و دردت کم بشه

گفتی سوختگی یادم افتاد.تو شهر ما دوتا پسربچه ۱۰ ساله یه روز قبل ۴ شنبه سوری بنزین و فندک آوردن تو کوچه،فندک رو زدن بنزین دست پسره بوده همونجا بچه آتیش میگیره تا همسایه ها کمک کنن و بنده خدا مادرش برسه شدیدا سوخته بوده....

در حد۸۰ درصد....تهران بستری بود متاسفانه روز ششم عید فوت شد🥲

توروخدا به بچه هاتون آگاهی بدین از این کارها نکنن

ولی آن شاءالله دایی شما بهتر میشن چون ۵۰ درصد جا داره برا خوب شدن

شاید یکم طول بکشه

برادر شوهر منم  پیکنیک ترکید ۷۵ درصد سوخته بود وقطع امید کرده بودن پزشکا چون ریه هم سوخته بود 

بردن چمران تهران خوب شد یک بارم ریه اش عمل شد فعلا خوبه فقط دست  وپاهاش میلرزه کل بدنش سوخته بود بیمارستان چمران تهران که رفت خیلی خوب شد اصلا معلوم نمیشه سوخته بخصوص صورت وگردنش ولی بعضی جاها گوشت اضافه آورده اونم دکترش گفته بوده لباس مخصوص بخرید که بپوشه گوشت اضافی نیاره  خودش نخرید 

الان منم نگران همینم نمیدونم چیکار کنم از عفونت جلوگیری بهشتقریبا پنج روز گذشته ولی خوندم بعضیا میگن ...

از بیمارستانش و رسیدگیش و دکترایی که بالاسرشن مطمئن شو این مهم ترین چیزه

سوختگی شوخی بردار نیس واقعا خطرناکه