2777
2789
عنوان

شما نی نی سایتی ها رو خیلی دوست دارم😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 44 پست
فداااات جیگر😂

عاشقم نشیا😌😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
آره اتفاقا یه تاپیک زدم که مادرشوهرم حرف میزنه بدم میاد ازش و فلان اونا خبر ندارن اون با من چیکارا ک ...

دقیقا منم یه بار نظر و عقاید خودمو تو یه تاپیک گفتم 

درباره پریود شدن بود

یه نفر اومد تا میتونست به من و خانوادم فحش داد 

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از آدمای اینجا خوبی هم دیدم بدی هم دیدم دیدم مثلا بعضیا چقدر سر موضوع کوچیک بهم توهین کردن من کار ...

بعله هر جور آدمی هست

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

شدم رفت😂

کی میای خواستگاری 🥹😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
دقیقا منم یه بار نظر و عقاید خودمو تو یه تاپیک گفتم درباره پریود شدن بودیه نفر اومد تا میتونست به من ...

آره متاسفانه بعضیا با توپ پر نظر میدن💔

من بیشتر از خوبی ، بدی دیدم نی نی سایت بعضی کاربرا عجیب جنسشون خرابهلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت ...

بعضیاشون آره متاسفانه

فرستادم عزیزم

اگه شنبه توافق شد دلار اومد پایین میام میگیرمت😂

نه دوسته عزیززز من رو زمین نمیمونم تا شنبه ۴ تا شوهر میکنم ۶ تا بچه میارم 

بیشتر ببینید
عشق منی قابلتو ندارهشماره کارتو الان دایرکت میکنم حساب کتاب میکنیم باهم😂😂

😂😂😂😂😂موجودی رو ببینی یه چیز هم بر میگردی میزنی بهم