2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم امشب

271 بازدید | 9 پست

دوس دارم با شوهرم دعوا کنم شونم درد میکرد اصلا حال نداشتم امروز کل خونه رو مرتب کردم مهمون داشتم ی هفته ای دیگه رفتن امروز مرتب کردم بعد اصلا شب خسته کوفته فقط سالاد گزاشتم خوردیم و بعد بچم دراز کشیده بودم به شوهرم گفتم مراقبش باش نیاد من یکم استراحت کنم عین چی نشسته بچه اومد موهام کشید عصبی شدم گفتم میرم اتاق نیاید میبینم پشت سرم اومده ک الان وقت خواب نیست پاشو حوصلم سر میره اون هیچی هستید بگمم

شوهر منههههه خودش خواب میره غروبی چیزی برقا حتی خانوش دارم استراحت کنم من نیم ساعت نشد میاد بیدارم میکنه میگ شب خوابت نمیگیرا

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد پایتخت برگشته میگه بیا فیلم ببینیم بچه رو خوابوندم نشستم فیلم دیدن گوشیش زنگ خورد پاشد رفت بیرون برگشتنی خوراکی گرفت این وسططططط من وسواس این همه ظرف کثیف اومده لم داده بقیه فیلم ببینیم 

اعصابم خراب لود هیچی نگفتم میبینم دستش خورد ظرف افتاد میگم چته گفت زر نزن دیکه رفتم تو قیافه میبینم موقع خواب برگشته میگه بیا شونت ماساژ بدم گفتم عیب نداره ولی چرا ظرفا نشستی برگشت گفت برو دیگه بسته فردا مرتب میکنم