2777
2789
آره بزرگه دوستت داره ولی وسطی با سیاسته حسادت می‌کنه بت

سلام خصوصیات رفتاریم میگی

امیدوارم جوری رشد کنی که خدا از جیبت برای کمک به مردم و از دستت برای گرفتن دست بقیه استفاده کنه✨بخشنده باشید، اما نگذارید از شما سوء استفاده شود. عشق بورزید اما اجازه ندهید با قلبتان بدرفتاری شود. اعتماد کنید، اما ساده لوح و زود باور نباشید. خلاصه بگویم، بیاموزید که بین عقل و احساسات خود تعادل ایجاد کنید🪽باورم اینه عشق اصلاً شبیه به اون سکانس رمانتیک و عاشقانه فیلم ها و داستان ها نیست، عشق واقعی در واقع همان خیال راحتی است که شما در کنار یک آدم امن احساس میکنید🩵

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه حدودا تا پنج ماه دیگه ، آره دارید

حس شوهرم بهم چیه؟.

رابطمون چی میشه؟ به هم برمیگردیم یا نه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤