2777
2789
عنوان

خواهرشوهرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 94 پست
این چاره اش فقط اینه که شلنگ بگیری رووووووشون یا مث من بگیری پارشون کنی تا آروم شی همین

این آخرین بار شوهرم یجوری بیرونش کرد که اگه من باشم اون طرفا پیدام نمیشه ولی حیا ندارع

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چی کتک میزد؟

نه بابا منظورم اینه شوهرم ازم طرفداری می‌کنه مادر شوهرم میاد میگه تو یادش میدی با ما بد باشه کلا گربه کج می‌ره از رو دیوار میگه تو گفتی تقصیر توعه البته نه اینجوری با توهین 

نه بابا منظورم اینه شوهرم ازم طرفداری می‌کنه مادر شوهرم میاد میگه تو یادش میدی با ما بد باشه کلا گرب ...

بگو اره من یادش میدم میخای چیکار کنی تو اگه مادر بودی اتیش تو زندگیه پسرو عروست نمینداختی 

منکه پارشون کردم خوشحالم هستم اما حیف روزای خوبم که همش با جنگ گذشت

من نفهمیدم کی دخترم کی تازه عروسم کی زنم کی مادرم، ینی انقد منو شوهرمو جنگ انداختن گند زدن ب خوشیام که نمیدونی

بگو اره من یادش میدم میخای چیکار کنی تو اگه مادر بودی اتیش تو زندگیه پسرو عروست نمینداختی

با زبون خوبی یه دخالتایی تو زندگیم کرده اگه بشنوی شوکه میشی. حتی رنگ لباسمم نظر میداد اگه یه لباسو بدون اون می‌خریدم ایراد می‌گرفت از چشمم می‌انداخت منم ۲ ساله به چیزمم حسابش نمیکنم ازین میسوزه گیر میده اگه هم بگی میگه من خوبیتونو میخوام

کاش اینا میمردن من نمیدونم چرا زندن

نه چرا بمیرن من راضی نیستم بمیره میگم به روزی بیفته که دل من خنک شه ۱۰ سال از بهترین سالهای زندگیم از بین رفت حتی الآنم آرامش ندارم خدا ازش نگذره تو آتیش انداختم

با زبون خوبی یه دخالتایی تو زندگیم کرده اگه بشنوی شوکه میشی. حتی رنگ لباسمم نظر میداد اگه یه لباسو ب ...

بمن میگفتن خریداتو قایم میکنی نشون نمیدی ی بار بردم نشون دادم ریدن تو ذوقم انقد گفتن این چیه بده زشته عخه