2777
2789
عنوان

افسردگی خیلی خیلی شدید گرفتم دلم میخواد بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
اره وقیقا منم ب دکترم گفتم کوتاهش کنه این بار و نوکشو ببره بالاتر ،اره باباا چرا نشهمن از لحاظ تنفس ...

برا شما حالت طبیعی داشت اول؟ بعد از ترمیم کوتاه شد؟ حالت قوس دار شد؟؟ خیلی ناراحتم نشه دارم دیوانه میشم هیچ کس از حال و روزم خبر نداره 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره وقیقا منم ب دکترم گفتم کوتاهش کنه این بار و نوکشو ببره بالاتر ،اره باباا چرا نشهمن از لحاظ تنفس ...

ببین من بینیم خیلی خوب بود استخوانی و کوچیک بود و اصلا مشکلی نداشت. به دکتره گفتم برام نیمه فانتزی بکن ولی کاملااا طبیعی شد خیلی خیلی طبیعی. حالا خیلی بدم میاد دلم میخواد کوتاه بشه قوس دار بشه اصلا فرمش خیلی زشته میترسم دیگه چون یبار عمل کردم دیگه نشه 😭

برا شما حالت طبیعی داشت اول؟ بعد از ترمیم کوتاه شد؟ حالت قوس دار شد؟؟ خیلی ناراحتم نشه دارم دیوانه م ...

من قراره عمل دوم رو تیرماه انجام بدم و چیزایی ک میخاستمو رفتم و ب دکترم گفتم و گفت درحد توانم انجام میدم برات 

خودتو اصلا ناراحت نکن ارزش نداره اینطوری کنی با خودت ته تهش میری پیش ی دکتر دیگه و برات ترمیم میکنه 

ببین من بینیم خیلی خوب بود استخوانی و کوچیک بود و اصلا مشکلی نداشت. به دکتره گفتم برام نیمه فانتزی ب ...

اره باباا میشه چرا نشه خیلیا عمل میکنن از ظاهرش راضی نیستن عمل ترمیمی انجام میدن و خوب میشه توهم انجام میدی و چیزی ک مد مظرتع میشه اینطوری خودتو بخاطر یچیز بی ارزش اذیت نکن

من قراره عمل دوم رو تیرماه انجام بدم و چیزایی ک میخاستمو رفتم و ب دکترم گفتم و گفت درحد توانم انجام ...

پیش همون دکتر اول رفتی؟؟ گفتی کوتاهش کنه برات؟ چه مدلیه 

توروخدا اسم دکترت رو بگو اگه تهرانی 

پیش همون دکتر اول رفتی؟؟ گفتی کوتاهش کنه برات؟ چه مدلیه توروخدا اسم دکترت رو بگو اگه تهرانی

اره 

اره 

طبیعیه الان میخام برام اگه میشه بکم نیمه فانتریش کنه

نه عزیزم من شیراز عمل کردم دکتر حسین کرم نژاد 

اره اره طبیعیه الان میخام برام اگه میشه بکم نیمه فانتریش کنهنه عزیزم من شیراز عمل کردم دکتر حسین کرم ...

آها پس خداروشکر میشه طبیعی رو نیمه فانتزی کرد؟ دکتر گف میشه قوس بده برات و کوتاه کنه درست؟ انشالله به سلامتی. یکسال از عملت گذشته؟ برا من 5 ماهه متاسفانه آنقدر حالم بده نمبدونم اصلا زنده بمونم یا نمونم چون خیلی خیلی داغونم اصلا. یه چشمم اشک یکی خون فک کنم این روزا ام اس بگیرم. بینیت استخوانی؟ خیلی حالم بده یعنی تو میگی میشه کوتاه بشه؟ میشه مثل بینی عملی های اولیه که کوتاه و قوس دار میشه بشه ‌؟ خیلی حالم گرفته بدجور 

آها پس خداروشکر میشه طبیعی رو نیمه فانتزی کرد؟ دکتر گف میشه قوس بده برات و کوتاه کنه درست؟ انشالله ب ...

اره میشه تاحد امکان 

اره گفت پوست بینیت ضخیمه ولی من تا جایی ک بتونم برات درستش میکنم 

یکسال و نیم

اصلا نگران نباش اره بابا میشه چرا نشه و یچیز دیگه دکترا فک نمیکنم زیر یکسال عمل ترمیمی انجام بدن تو تازه ۵ ماهه عمل کردی باید وایسی تا یکسال بشه ولی اصلا خودتو اذیت نکن میشه بخدا برات قشنگ درستش میکنه

اره میشه تاحد امکان اره گفت پوست بینیت ضخیمه ولی من تا جایی ک بتونم برات درستش میکنم یکسال و نیماصلا ...

آخه تا حد امکان میشه. اگه حد امکان کم باشه چی 

بخدا من بدبخت ترین آدم روی کل کره ی زمینم انقد گریه کردم.. آخرشم میدونم که زودی میمیرم اصلا نمیدونم چرا زنده ام 

آخه تا حد امکان میشه. اگه حد امکان کم باشه چی بخدا من بدبخت ترین آدم روی کل کره ی زمینم انقد گریه کر ...

وای دختر بخدا ی دماغ چیزی نیست ک اینطوری کنی بزار یسال بشه پیش چن تا دکتر خوب برو برات ترمیم میکنن نیمه فانتزی میکنن مطمعنم

این دکتر من گف تا حد امکان شاید اگ هزینشو داشتم میرفتم پیش دکترای دیگه برام قشنگ نیمه فانتزیش میکردن توهم غصه نخور حیفه خودتو دیوونه میکنی 

چه لوسی عزیزم، بینی و صورت چیز مهمیه خودم دارم بخاطر دندونام اعصابم داغونه

چند وقت از عمل گذشنه؟ میگن ماهای اول تا یک  سال فرم بینی مشخص نیست.

برو پیش دکتری که عمل کرده ببین چرا اینجوری شد

نه عزیز دلم قطعا پیش دکتر خودم نمیرم کارشو بلد نبود اصلا دعوامون شد. کار خودشم نبود کار دستیارش بود. ...

عزیزم اسم دکترتو میگی

فانتزی عمل کردی؟

چندوقت گذشته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید