2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردین توروخدا بیایین من مردم از استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 92 پست
شمارمو بدم تو واتساپ بگی چجوری باید بزنم بعدش پاک میکنم شمارتو

هیچی ندارم وگرنه مشکلی نبود فقط نی نی سایت دارم بذار ببینم میتونم یکم بیشتر توضیح بدم زمانی که بینیمو عمل کرده بودم اینطوری چسب میزدم اول یه چسبو از گوشه چشم مثلا راست میزدم از نوک بینی رد میکردم می بردم به سمت گوشه چشم چپ منظورم روی استخوان بینی می‌چسبوندم حالا این چسبو طوری بزنی که بینیت با این روش صاف بشه یعنی چسبو به سمتی فشار بیار وبکش که بر  خلاف کجی بینی باشه سه بار این حرکتو انجام بده همه اینارو داخل آینه قشنگ چک کن بعد روی نوک بینی ازسمت راست به سمت چسب بینی یعنی روی پره ها چسب بزن دوباره مرحله اولی که گفتمو انجام بده یعنی از گوشه چشم به بعد باز سعی کن چسبو خوب بکشی که بینیت صاف شه وبعد مرحله بعدی یعنی چسب روی بینی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه شدم فقط سه لایه میزدی هر کدومو یو شکلو سه لایه رو هم میزدی

بستگی به کجیت داره اگه زیاده سه بار روی هم بزن اگه بازم کج بود بعد که چسب روی پره هارو زدی بازم چسب گوشه های چشمو به حدی بزن تا صاف شه بستگی به میزان انحراف داره واسه داییم از بس زیاد بود خیلی واسش چسب میزدم تا کششو روی بینی احساس کنم حتی چسب یه طرف بینیو یه تعدادیشو کوتاهتر از اون طرف میگرفتم که فقط به طرف خلاف جهت کجی بینی فشار بیاد