2777
2789
عنوان

حساسیت چشم دخترم به نور

162 بازدید | 22 پست

توروخدا کسی بوده بچش اینحوری باشه؟چشماش ضعیفه و ازبچگی نمیتونه نور رو تحمل کنه ۳سالشه هنوز همونجوریه😭😭

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترخودش میگه بزرگ شه خوب‌میشه ولی ۳سالش شده هنوزم همونجوریه وفراری از نور

تابحال ندیدم هیچ بچه ای نتونه تونور ببینه وانقد حساس باشه.اصلا نمیدونم چیکارکنم چندتایی دکتر عوض کردم ومعاینه شده هیچی به هیچی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
iمیگی چشاش ضعیفه دیگه بخاطر همونهمن از ۱۱ سالگی شروع شد چشمام صعیف نبود بعد فهمیدیم بخاطر میگرنه

ازوقتی ۸.۹ماهش بود متوجه شدیم ک‌حساسه ب نور و بردیم دکتر و گفت چشماش ضعیفه..

ینی بخاطر ضعیفی چشمشه اینجوریه؟تاحدی ک تو روز بیرون میریم اصلااا نمیبینه و باعینک افتابی اوضاعو‌تاحدودی کنترل میکنیم اما بازم خیلییی دیدش خوب نیس

چشاش روشنه؟ اخه چش رنگیا حساسیتشون ب نور بیشتره

نه قهوه ای تیرس منم تونت خوندم چشم رنگیا حساس میشن به نور اما این چشماش معمولیه

iمیگی چشاش ضعیفه دیگه بخاطر همونهمن از ۱۱ سالگی شروع شد چشمام صعیف نبود بعد فهمیدیم بخاطر میگرنه

حساسیت به نور داشتین بخاطر میگرن؟

ازوقتی ۸.۹ماهش بود متوجه شدیم ک‌حساسه ب نور و بردیم دکتر و گفت چشماش ضعیفه..ینی بخاطر ضعیفی چشمشه ای ...

عزیزم من از بچگی یعنی ۱۱ سالگی تا الان که ۲۲ سالمع همینطوریم بخاطر میگرنمه والا اگر تو خانوادتون سابقه میگرنی بوده شاید بخاطر اونه 

شایدم چشماش نیاز به عمل داره متخصص مغز و اعصاب ببرین حتما

عزیزم من از بچگی یعنی ۱۱ سالگی تا الان که ۲۲ سالمع همینطوریم بخاطر میگرنمه والا اگر تو خانوادتون ساب ...

یعنی چشم پزشک نمیتونه تشخیص بده اگه نیازبه عمل داشته باشه؟

ببینید اگر چشم پزشک تابحال بردید ببرین مغزو اعصاب که مطمین بشن مشکل از جاهای دیگع نباشه گاهی اوقات بخاطر یه چیز سادهه مثلا سر تو بچگی یه هورمون ترشح میکرده یا نمیدونم رگ اونطوری باشه اینطوزی باشه میتونه باعث اینجور چیزا بشه اصلاااااا نگران نباش ولی ببرش که از چیز دیگه ایی نباشه اما اگر چشم پزشک نبری تاحالا ببر قشنگ توضیح بده مغزو اعصابم حتما برو وارد ترن به مسایل چشم حتی

داداش من نور ببینه عطسه می کنه هی اینجوریع؟

از اول اینجوری بود تا الان که ۲۹ سالشه

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس 😶 اگه گاهی تو تاپیکام فک می کنید دارم خودمو نشون میدم ، سخت در اشتباهید چون همه ادما نقص دارن . اون لحظه فقط دوس دارم از مشکلم که تو قلبم داره سنگینی می کنه ، بگم . اگه خواستید باور کنید اگه هم نه که هیچ 😄 اگه تو بحث دیدی دیگه جواب نمیدم بدون دوس ندارم کار به جاهای باریک بکشه به قول بهتاش : تو هم ولکن 😅 

بیشتر ببینید

نه

کدوم استانی؟؟؟

من بیچارم بخاطرحساسیت شدید به نور،میگرن،دارم

وخشکی،چشم،،،خشکی چشم بیشترباعثشه

و مشکل اعصاب 

ببرش روانشناس،،کودک

نقشه مغزی،،،سرچ کن

نقشه مغزی بگیر کلاه میزاره سرش فرکانس میفرسته کامپیوترمانند

قطره داده دکتر؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
ببینید اگر چشم پزشک تابحال بردید ببرین مغزو اعصاب که مطمین بشن مشکل از جاهای دیگع نباشه گاهی اوقات ب ...

تاحالا چندتا چشم پزشک بردم و هیچییی هیچ کاری نمیکنن اصلا خودمو میکشم میگم یکاری کنین یچیزی بدین بچم توافتاب چشاش درست شه هی میگن عینک فتوکرومیک عینک افتابی خب چراباید چشماش اینجوری باشه تا بخاد عینک افتابی بزنه چرا نبایذ تونور توروز نتونه بیاذ بیرون مث بقیه بچه ها بخدا درموندع شدم خستم دیگه نمیدونم چیکارکنم.

ببینید اگر چشم پزشک تابحال بردید ببرین مغزو اعصاب که مطمین بشن مشکل از جاهای دیگع نباشه گاهی اوقات ب ...

مغزواعصاب خیلی میترسم ازاسمش اگ خدایی نکرده چیزی باشه دق میکنم😭😭😭

داداش من نور ببینه عطسه می کنه هی اینجوریع؟از اول اینجوری بود تا الان که ۲۹ سالشه

نه عطسه نمیکنه توروز ک میبرمش بیرون میگ دستمو بگیر دستشو نگیرم هیجا رو نمیتونه ببینه خیره میشه ب یجا خیلییی اذیته مگه عینک افتابی بزنم براش تاحدودی بتونه چشمشو نیمه باز کنه