2777
2789
عنوان

باهوشا و متخصصین روابط بیاین

151 بازدید | 9 پست

پسری که با دختر تو دوستی معمولی بودن اما انگار پارتنر همن و پسره چندسال(۴سال) از دختره کوچیکترع و دختره حسشو اعتراف کرده بوده ولی پسره اول گفت نه ، ولی دوباره تو قرار حضوری از دختره پرسید دوسش داره یا داره باهاش بازی میکنه و در اخر وقتی فهمید دختره دوسش داره خیلی شاد و شنگول بود ولی رسما نگفت رلن اما باز شبیه رل بودن . و چندین بار دختره با اخلاق بدش گفت تموم کنن و پسره مانع میشد البته التماس نمیکرد یجورایی تهدید میکرد که دختره نتونه و در اخر دیگه دختره توهین کرد و حرمتا شکسته شد ، تو اخرین دیدار پسره گفت از اولم حسی نداشته بهش . و یک ماه کلا قطع ارتباط بودن . تا اینکه پسره متوجه میشه دختره با یکی چت کرده البته معمولی و پسره با عصبانیت پشت تلفن به دختره میگه تو به عنوان کسی که دوسم داشتی چرا با اون دل میدادی قلوه میگرفتی و با خیلیا رفاقت داشتی .

فاز پسره چیه ؟ حس داشته به دختره یا نه؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چمیدونم منفعتش شاید مثلارابطه ولی اصلا پسری که چندسال کوچیکتره مناسب نیست معمولا

نه بابا حرف ج هم نمیزد . دختره چندین بار امتحانش کرد بحثو عوض میکرد 

🌝پسره گردن نگیره

دختره تو دعواها به پسره گفته بوده

در حد شخصیت من نیستی

لیاقت دوست داشتن نداری

بی لیاقت

هول و لاشی و بی غیرت