2777
2789

از دانشگاه بدو بدو اومدم چیز کیک درست کن موقع فیلم بخوریم تند تند کارای غذارو بکن دیر نشه و فلان

اومد از سرکار دیدم از محل کار غذا اورده گفت شام داریم گفتم اره داره اماده میشه گفت باشه میخورم اینو اونم میخورم گرسنمه امروز خیلی

گفتم باشه 

چیز کیکو نشون دادم تشکر کرد گفت الان نه 

گفتم نیم ساعت دیگه حاضر میشه شام گفت حله بیا بشین پایتختو بذار ببینیم تا شام حاضر شه 

گرفت خوابید😑بیدارش کردم گفت غذا حاضر شد گفت بذار نیم ساعتم بخوابم ساعت دوازده بیدارم کن 

الانم رفتم بیدار کردم خودم داشتم از گرسنگی میمردم بخاطر اقا نخوردم میگه واای ول کن نه نمیخورم 😑منو باش نشستم سالادم درست کردم براش😑خرم دیگه خررر که شاخ و دم نداره

نه چه ناراحتی؟ آدمه دیگه خسته س

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

خب خستس بیچاره یشب نخوره چی میشه؟

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا منم کم پیش نیومده.. از خستگی خوابشون میگیره به دل نگیر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

فکر نمیکنی یه خورده دیره حداقل یه جوری آماده میکردی همون تایم پایتخت میخوردین بنده خدا حق داره خسته است خواب و تر جیح میده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دقیقا دوشب پیش بخاطر همین موضوع دعوای شدیدی کردیم

بعد از اون تا از سرکار بیاد میگه شام چی درست کردی بیار بخوریم🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نگو عزیزم خب خسته بوده

از دستی ک نکرده

همچنین موردی هایی زیاد برام پیش اومده

ک شوهرم خسته از سرکار اومده گفته یکم بخاب بیدارم کن میخورم

بیدارش کردم نشد خودم‌خوردم براش نگه داشتم

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

منم کم خسته نیستم میتونست بیاد بشینه کنارم حداقل نمیخوره هممن از اون بیشتر اینور اونور رفتم امروز

ساعت ۱۲ شب شام نمیشه خورد پدر معده در میاد هضم نمیشه 

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

فکر نمیکنی یه خورده دیره حداقل یه جوری آماده میکردی همون تایم پایتخت میخوردین بنده خدا حق داره خسته ...

نه عزیزم من غذام نه ونیم حاضر شد ما پایتخت عقبیم داریم تلوبیون میدیدیم نه و نیم بود گفتم حاضره یه نگاه کرد به ساعتش گفت دوازده بیدارم کن

دقیقا دوشب پیش بخاطر همین موضوع دعوای شدیدی کردیمبعد از اون تا از سرکار بیاد میگه شام چی درست کردی ب ...

😂😂😂والا بخدا

من از ساعت شش صبح بیرونم از این کلاس به اون کلاس برو کتابخونه برو فلان جا بعد بدو بدو بیا کارای کن غذا بپز خونه تمیز کن ظرف بشور

حداقلش ایم بود بیاد بشینه سر میز کنارم 

آره بابا

حالا مال من سرما خورده،واسش سوپ درست کردم شب

بعد دیدی مردا سرما میخورن انگار تیر خوردن

انقدم بدم میاد

بیدارش کردم که بیا سوپ بخور گف نمیخوام خوابم میاد

دارم می میرم

منم سوپو بردم تو تختش که یاد بگیره وقتی زن خوشگلش آشپزی میکنه باید بخوره🤌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آره باباحالا مال من سرما خورده،واسش سوپ درست کردم شببعد دیدی مردا سرما میخورن انگار تیر خوردنانقدم ب ...

احسنت😂منم باید بگیرم بکشمش سرمیز😑پای کابوس منه شوهرم مربض بشه دق میکنه ادمممم