2777
2789

بعد زایمان موهام داره به شدت میریزه اما هر سری به شوهرم میگم کی برم دکتر میگه پول ندارم 

با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم گفتم بی پولیش مشکلی نیس دلم خوش بود همدم دارم بهم محبت میکنه توجه میکنه که اونم دیگه نمیکنه همش عصبی داد میزنه دعوا میکنه بحث میکنه نمیشه باهاش صحبت کرد 24 ساعتم سر کاره شاید یک ساعت خونه ببینمش انگار فقط برا خواب میاد خونه 

شغلش چیه عزیزم؟ 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریزش مو طبیعی هست اصلا دکتر نمیخواد

من سه تا بچه دارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین بعد زایمان گاهی موها میریزه. اگه میشه داروخونه برو ی سری مولتی ویتامین قیمت مناسب بگیر استفاده کن. 

بعدم اگر شوهرت سالمه ادم پستی نیس شاید فشار کار و بی پولی روش زیاده. واااقعا باید الان درک بشن.‌ اگه میشه جمعه ها عصرها رو بگو نره سرکار یچی درست کن بگو بریم پارک فلان جا بشینیم. میاد خونه غر نزن زیاد.‌ شده بچه خوابید بشینید منچ بازی کنید یکم حواستون پرت شه از ناراحتیا و‌سختیا

parasoo1989@