2777
2789
عنوان

کسی از مومنایی برای شکستگی نتیجه گرفته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلش؟ از کجا تهیه کردین؟

همون اصلشو از مشهد گرفتیم 

ولی مکه هم داره باید به مسی که میره بگین بیارن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دست پسرم شکست ی بنده خدایی روز سیزده بدر باهم آشنا شدیم همراهش بود بهم داد دیگه قسمت نشد استفادش کنیم چند روز بعد بازش کردیم

اگر نزدیک بودی بهت میدادمش 

مال غرب کشوره

هیچ تاثیری نکرد پای مرغ پای گاو و گوسفند و همه چی دادیم بهم گفتن مومنایی سیاه صد در صد جواب میده

درسته. ما برا کمر پدرم که مهره هاش شکسته بود از کرمان برامون آوردن استفاده کردیم خوب بود. البته دارو هاشم در کنارش میخورد

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

اسی به داداشت شیر خرما 

شیر عسل بدید 

کپسول کلسیم بدین تا زود جوش بخوره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من خودم به تجربه دیدم دستم شکست دکتر سعید اشکانی  یکی از اساتید ارتوپد و جراح شیراز هست گفت هیچ ویتامینی نمیخواد بخوری برو فقط کلم قمری که میکنن تو آب گوشت رو تا میتونی بخور چه خام چه پخته، و آناناس ،خدا خیرش بده همونی شد که گفت