2777
2789
عنوان

تروخدا خانوما بیاین سوال شخصی دارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 55 پست

احتمالا بافتش زخم شده برای همین خون اومده

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این ماه اینجوری شدم بعد رابطه دیدم یه ذره خون هست قاطی ترشح شایدم قبلا هم بوده ندیدم دقیقا دو سه روز بعد پاک شدن از پریودی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
اگه اسیب زده باز اشکال ندارهمیترسم علائم سرطانی چیزی باشه

سلام، اونکار سبب میشه آستانه تحمل شما بالا بره

و مردان همینطوری هم استانه تحمل کمی دارند و زیر یک دقیقه تخلیه میشن، این کار شما در مجردی ، سبب میشه زمان متاهلی، به مشکل حادی بخورید.  

علت حرام بودنش زیاده ولی فقط اگه یک دلیلش رو بخوام بگم اینه که

در مردان سبب حساسیت پوست میشه که سبب میشه زود ا...

بشن

و در زنان سبب بی حسی اون نقطه و کاهش حساسیت اعصاب در اون قسمت بدن میشه و سبب دیر ا.... میشه

شما ببینید همینطوری مردان آستانه ار... شدنشون یک دقیقه است وقتی خانمشون در مجردی اینکار رو کرده باشه میشه قوز بالاقوز، به فکر ترکش باشید وگرنه در متاهلی به حدی دیر ار... میشید که  اعصابتون خورد میشه و همسرتون هم شاید نتونه جبران کنه. و  نداشتن یک عمل زناشویی خوب میتونه روی اعصاب و رفتار و  زندگی عادی تاثیر بزاره، سعی کنید شرایط ازدواجتون رو محیا کنید  حتما خدا علتی داشته که گفته این کارا حرامه.

امیدوارم به زودی از دست این موضوع خلاص بشید. هیچ خیری توش نداره، دفعه ۲۰ ام یک جور ضرر میزنه، دفعه ۲۱ ام بیشتر و همینطور الی آخر.

مهمترین راهکارش در پسران ندیدن و نبودن در فضا های وسوسه انگیز و در دختران هم ندیدن مسائل عاطفی مثل رمان و سریال و فیلم و سرگرم شدن با کار و کلاس و درس و موفقیته.

امیدوارم شرایطتون به زودی طوری بشه که یک ازدواج موفق کنید، اگه خواستید درباره ازدواج موفق مهارت بیشتری کسب کنید حتما بهم پیام بدید

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

از چت جی پی تی بپرس 

دقیقا مو به مو علائم و همه جزییاتو بهش بگو 

تا حد زیادی راهنمایی میکنه مشکل از جیا میتونه باشه 

نگران نباش از دکترا بیشتر اون مقاله خونده 

حالا نمیگم هاا اونیک ه اون میگ حتما اونه 

ولی همه احتمال هارو میگ و میگ چقدر احتمال داره چی باشه