2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت خانه دار

237 بازدید | 28 پست

به کسی توهین نباشه ولی من درس خوندم ۱۶ سال هم سابقه کار دارم. بعد خاهر شوهر نفهمم اومده خونمون من چند مدل دسر و تزیینات و اینا کرده بودم برا شام. به من میگه شما در اصل خانه داری پس🤬🤬🤬 نفهم بیشعور اخه هر کی غذا درست میکنه خانه داره؟ پس ۱۶ ساله چه غلطی کردم که آخرش یه میمون به من بگه تو خانه داری و سابقه کار من و زیر سوال ببره؟ خودش سن کم ازدواج کرده از ۵ صبح در حال رفت و روب و جارو کردن زیر شوهرش و بچه هاشه.

خیلی ناراحتم انقدر احمقه. من بهش گفتم نه ولی نمیدونم چرا انقد بیشعوره. یه بارم به من گفت فلانی رو میخواستیم برای برادرم، یعنی شوهر من، بگیریم! نمیفهمه به زن داداشش نباید اینارو بگه؟ 

شاید منظورش این بوده که کدبانو هستی 

آنقدر حساس نشو 

و خودت رو درگیر نکن 

آدمها به اندازه دریافتی که از زندگی داشتند صحبت می کنند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید بنده خدا منظورش تعریف بوده،خواسته بگه کد بانویی.وای هر کی خواهر شوهر میشه،به نظرم اصلا نباید با زن برادرش هم کلام بشه،حتی خوبیشو بگه،و گرنه فتنه میشه،خودم خوبم که اصلا با زن برادرم قطع ارتباطم

اره واقعا خیلی الکی حساسم همش اذیت میشم با هر حرفی

عزیزم شاید نیاز به یک دوره آرامش و یا تغییر داری 

یک سفر 

یک تغییر در ظاهر یا خونه 

همه مون گاهی اینطور میشیم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بنظرم بهت حسودی می‌کنه

من شغلم هنریه الان تو خونه کار میکنم شرایط استودیو گرفتن ندارم. برا همین نمیفهمه شاغلم. فک میکنن شاغل یعنی بری تو یه اداره و بیای سر ماه حقوق بگیری

هرچی میگم کمتر میفهمن

شاید بنده خدا منظورش تعریف بوده،خواسته بگه کد بانویی.وای هر کی خواهر شوهر میشه،به نظرم اصلا نباید با ...

اخه درسته یکی و به من نشون بده بگه میخاستیم این و برا برادرمون بگیریم؟ یکم عقل باید داشته باشه که نداره متاسفانه

عزیزم شاید نیاز به یک دوره آرامش و یا تغییر داری یک سفر یک تغییر در ظاهر یا خونه همه مون گاهی اینطور ...

یکم نشخوار فکریم زیاده. کلا در هر موردی و هر اتفاقی

باید برم روانشناس، حساسیت زیادی اذیت کنندس

حس میکنم منظوری پشت حرف هاش نبوده 

از سادگی و بی عقلی اینطور گفته 

خانه داری خیلیم خوبه من دوست دارم خانه دار بشم در آینده اصلا کار بیرون دوست ندارم چیز بدی نیست که اینطور ناراحت شدید