2777
2789
عنوان

سن کم ازدواج و خواستگاری

493 بازدید | 42 پست

بچه ها من ۲۵ سالمه ایشون ۲۷ قراره عقد کنیم ۳ سال دیگه عروسی کنیم خیلی سنمون کمه؟

ایشون فوق لیسانس برقه ماشین داره خونه داره آمل قراره بره سربازی تو دوران عقد

منم دانشجو سال ۴ پزشکیم و هنوز سه سال دیگه درس دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه شخص مناسبی هست عقد کنیدولی نذارید چند سال دیگه عروسی بگیرید.. شده یه عروسی ساده ترمیشه در کنارش ...

چرا؟آخه ایشون گفته تایمش کاملا دست من باشه منم گفتم بعد درسم 

بحث ساده بودن نیست :(بحث درگیر درس بودنه 

سن کم؟!!!! خدایا همه ی مردمو سوسک کن تا دیگه این مدل حرفارو نشنویم😩

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
چرا؟آخه ایشون گفته تایمش کاملا دست من باشه منم گفتم بعد درسم بحث ساده بودن نیست :(بحث درگیر درس بودن ...

عزیزم خوب نیست دیگه

عقد باشی، بعد از اونور دلتنگی و وابستگی

دوران عقدم طوریه هم دختر باباتی

هم زن مردم

تکلیفت مشخص نیس

ولی عروسی بگیرید درکنارش درس بخونید

شاید دیدار رهبری با نخبه ها رو دیده باشی 

خانم ها حتی بچه کوچیک هم داشتن.. 

اما درس و همسر، بچه داری رو باهم پیش بردن.. 

مطمئن باش اگه بخوای می تونی و سخت هم نیست..