2777
2789
عنوان

ضدافتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 130 پست
منم امروز بی رنگشو فاقد چربی گرفتم خیلی خوبه برق نمیندازه

من لافارر و ام کیو در حال حاضر دارم و راضیم

اما ورونیک سری قبل گرفتم اصلا راضی نبودم. درماتیپیک هم انقدر بعضیا بد گفتن نخریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لافارر و ام کیو در حال حاضر دارم و راضیماما ورونیک سری قبل گرفتم اصلا راضی نبودم. درماتیپیک هم ان ...

من تنها ضدافتابی که خیییلی راضی بودم اوریاژ بود که الان نیس اگرم باشه گرونه یا فیک

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
من تنها ضدافتابی که خیییلی راضی بودم اوریاژ بود که الان نیس اگرم باشه گرونه یا فیک

من چند ساله که خارجی دیگه نمیزنم

واقعا برندای خوبی هست، لافارر رو هم بررسی کن. برند مطمئنیه. البته که ام کیو هم خوبه

من ده بار ضد آفتاب عوض کردم باز برگشتم سرخونه اولم الارو

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.