2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی شاگردام و دوست دارماذیتشون نمی‌کردم ک همچنین آرزویی کننمعلمی عشق منه و من عاشق بچه هامم

چه خوب 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
دوسال مرخصی بدون حقوق بگیر بخدا قصد بدی ندارم ولی گناه میکنی چندسال بیمار هستی عزیزم درک میکنم ولی خ ...

درساشون و تقریبا دادم

هر جا هم اشکالی دارن ازم می پرسن سریع بهشون میگم

معلم هم بهشون دادن

بعضی معلم ها واقعا بد بودن ولی بعضی معلم ها واقعا فرشته بودن من یادمه یکی از معلمهای خواهرم رو بعد ا ...

بله خوب و بد هست

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بابا شما دیگه از بس معلم خوبی بودی بچه‌ها رو به مرز اعتیاد رسوندی!

ما که بودیم اگه معلم غیبش می‌زد، آهنگ شادی می‌ذاشتیم و کلی دعا می‌کردیم همونجا بمونه، حتی اگه دکتر می‌گفت باید برگرده، ما می‌گفتیم: دکتر اشتباه کرده، استراحت مطلق لازمه!

بابا شما دیگه از بس معلم خوبی بودی بچه‌ها رو به مرز اعتیاد رسوندی!ما که بودیم اگه معلم غیبش می‌زد، آ ...

وآسه همین میگن معلمی عشقه...

اونی ک با عشق میاد عاشقی میکنه....

من حتی اگر بچه درس نمیخوند با لبخند بهش وقت می دادم...باهاش صحبت می‌کردم...کنارش می‌نشستم... حتی میگفتم دوست داری زنگ تفریح با هم کار کنیم؟

کاری کردم یکی از بچه ها از ۱۱ به ۱۷ رسید