2777
2789
عنوان

دختر عمم به من هفده ساله گفت تو فعلا موندی منم که شوهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 25 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حققققق کلا باید همیشه با بعضی آدما یه حد و مرزی گذاشت دختر عموی منم اهل پز دادن خداروشکر فقط همو تو ...

من کلا میخوام قطع ارتباط کامل باهاش بکنم چون قبلا خیلی کمکش میکردم ولی حالا اینجوری میکنه

به نام خدا 

یک عدد متاهل 17 ساله هستم ولی برعکسه باورت میشه تو مدرسه همه اذیتم میکنن افسردگی گرفتم میگفتم کاش ازدواج نمی کردم همه همکلاسیام اذیت میکنند 

میگن بچت نمیشه و هزار تا حرف دیگه

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

به نام خدا یک عدد متاهل 17 ساله هستم ولی برعکسه باورت میشه تو مدرسه همه اذیتم میکنن افسردگی گرفتم می ...

این آرزوی بود کلا شوهر کنه اصلا هم اذیت نمیشه با این حرفا یادمه قبل شوهر کردنش میومد تعریف میکرد می‌گفت فرصت رو برداشتم رفتم تو حموم میگفتم یا یکی میاد منو میگیره یا خودمو میکشم

مثلا تو کلاس میگن تو از همه چاق تری چیه تورو گرفتن یا دماغتو عمل نمی کنی لب نداری فلانی داری مشتری چقد میخوری 

پشت سرمم میگن شوهرش پیره و فلانه 

ببین آرزوهایی ک قبل از ازدواجش داشتو داره بهت میگهمثلا میخواد بگه رسیدم بهشوناهمیت ندهاینا عقده هاشه ...

شوهرش به شدتتتت بد اخلاقه جوری که تو عقدشون قهر کرد رفت  بعد میگه آدم شوهرش باعث پیشرفت میشه شوهر کردن بهتر از اینه که آدم دکتر بشه!!!!! آدم باید شوهرش مثل شوهرمن مهربونم باشه

این آرزوی بود کلا شوهر کنه اصلا هم اذیت نمیشه با این حرفا یادمه قبل شوهر کردنش میومد تعریف میکرد می‌ ...

من برعکسم خیلی دلم میکشنه من به کسی ازار نرسوندم هیچ دقت تشویق نمی کنم نه از ازدواج حرف نمی زنم تو کلاس و اینا 

حتی رنگ مو ندارم ابروهامم برنداشتم تا حالا 

من برعکسم خیلی دلم میکشنه من به کسی ازار نرسوندم هیچ دقت تشویق نمی کنم نه از ازدواج حرف نمی زنم تو ک ...

ببین میتونی مثلا موهاتو رنگ کنی ابرو برداری طلا بندازی رو دستات ژل بزنی  اونوقت میبینی چقدر از حسادت دارن جر میخورن