2777
2789
عنوان

همگی دست به دعا شین من بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 18 پست
۱۹ سالمه چرا هستن تو زندگی من نیستی ک بفهمی

عزیزم 

مهم خودت هستی که خودتو دوست داشته باشی 

آدما که اکثرا به درد ما نمیخورن 

پس اهمیت ندارن 

بخاطر خوشایند دیگران خودتو ناراحت نکن 

دوست ندارن فدای سرت 

قرار نیست زندگیت همیشه همینجوری بمونه 

آدما میان و میرن 

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
نه بابا من اتفاقا خیلی حواسم بود کاری نکنم اذیت نشن ولی خب مثکه کردم:)کنکوری ام

منم پس همین چه رشته ای منم به خدا هی میگم می‌خواندم ولی خوب نمخوانم سر چی آذیش کردی شاید بشه درسش کرد کم کم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهم خودت هستی که خودتو دوست داشته باشی آدما که اکثرا به درد ما نمیخورن پس اهمیت ندارن بخاطر خو ...

مگه میشه؟🥲

خب آدما بعضی وقتا نیاز دارن یکی دوسشون داشته باشه براش مهم باشن من نمیدونم چرا تا هرکیو باور کردم خراب کرد

حتی خانوادمم ازم بدشون میاد 

نمیشه اینجوری واقعا🥲

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
مگه میشه؟🥲خب آدما بعضی وقتا نیاز دارن یکی دوسشون داشته باشه براش مهم باشن من نمیدونم چرا تا هرکیو ب ...

عزیزم حق داری 

اما وابستگی واقعا خوب نیست گل 

خانوادتون هر مشکلی دارن با شخص شما نیست 

شاید پرتوقع هستن 

یا هر چی که من نمیدونم 

این فکرا رو نکن عزیزم 

پدر و مادر طاقت ندارن خار تو پای بچه بره 

شاید شرایط الان خوب نیست 

اما اینم میگذره قوی باش 

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید