2777
2789
عنوان

گدا گشنه ی خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتم نامزد نترکم.دوبار تعلیق شدم

بگو اکس👍

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
چرا نگرفتین؟ منظورم اینه نذاشتم بهم دست بزنه تا امروز .

چون حرفات ناقص بود یبار بگو دوس پسرمه همه بفهمن 

نامزد فرق داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
به نظرم ارزش شما خیلی بالاتر از این حرفاست این آدم اگه آدم بود میومد خواستگاری نه اینکه بخواد باهات ...

والا هروز منو خر میکرد ک میام خواستگاری با دست پر و فلان فکر کرده من از بی شوهری مردم...دگ سرد شدم بهش

میخوام سرد بشم ذره ذره و بعد برم .که نگه بخاطر کادو ول کرده رفته.البته سرد شدم

اتفاقا هر چه زودتر کات کن

دلیلشم بگو که چقد خسیس و مزخرفی 

که چون کانتکتی نداشتیم حتی دریغ میکنی

یه شاخه گل رو مردک

صبح میشه این شب :)🎀 

اتفاقا هر چه زودتر کات کندلیلشم بگو که چقد خسیس و مزخرفی که چون کانتکتی نداشتیم حتی دریغ میکنییه شاخ ...

واقعا بگم؟ چجوری بگم چون حتی دعوا نکردیم تا امروز

میشه بگی چجور بگم؟

واقعا بگم؟ چجوری بگم چون حتی دعوا نکردیم تا امروزمیشه بگی چجور بگم؟

اره بگو عزیزم

دلیل نمیشه

وقتی انقدر به تو اهمیت نمیده 

که یه کادو دل خوش کن حداقل برات بگیره

که مبادا سوخت بده

ارزشی نداره بمونی باهاش

همون دلایل خودتو بگو گلم

بگو تو فکر میکنی باید رابطه داشته باشیم تا خرج کنی؟

منم میخوام تو رابطه ای باشم که ارزشمو بدونن

نه فقط بدنمو بشناسن 

بای بای 

صبح میشه این شب :)🎀