2777
2789
عنوان

با مردی که بی محلی میکنه چی کنیم

289 بازدید | 31 پست

زمانی که میره سر کار اصلا زنگ نمیزنه منم بزنم میخواد زودتری قطع کنه یا مثلا من میرم جایی اصلا زنگ نمیزنه بگی چیکار میکنی و فلان توی رو در رو خوبه ها اما توی تماس تلفنی خیلی ضعیف چیکار کنم؟ منم بی محلی کردم الان نه اون زنگ میزنه نه من اما خب این که راه حل نمیشه چیکار کنم؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶بنظرم این زنگ نزدم عادیه 

و اون اصلا درکی نداره از اینکه چرا باید در این مواقع با شما تماس بگیره

اگه بهش بگید درست میشه...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
حالا باز خوبه رودررو خوبهشوهرمن رودررو هم صحبت نمیکنه باهام🙄

😩😩😩😩😩😩😩برا منم دست کمی نداره یا بیل و کلنگ باید از زیر زیوتش حرف بکشی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

😶بنظرم این زنگ نزدم عادیه و اون اصلا درکی نداره از اینکه چرا باید در این مواقع با شما تماس بگیرهاگه ...

میگم بهش اهمیت نیم ه نمیده

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بیشتر ببینید

اگه حضوری صمیمی هست 

عیبی نداره

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
انقد نچسب عزیزم خب تا وقتی کار نداری زنگ نزن. ما هم به هم زنگ نمیزنیم و اینو احترام هم میدونیم😂

خب میگم زنگ نمیزنم اما مثلا نباید اصلا احوال همو بگیریم؟

بیشتر ببینید
😩😩😩😩😩😩😩برا منم دست کمی نداره یا بیل و کلنگ باید از زیر زیوتش حرف بکشی

الان دیگه منم کم صحبت میکنم

در طول روز که اصلا زنگ نمیزنم بهش تا خودش زنگ بزنه

مشکل اینجاس بی محلی میکنم عادت میکنم ب همون شرایط تازه خوشش میاد

احتمالا انرژی شو نگه میداره برا شب ....اونجا چطوره ؟

نه خوبه بقيه وقتا فقط تلفنی ضعیفف خیلی ضعیف 

بیشتر ببینید