زمانی که میره سر کار اصلا زنگ نمیزنه منم بزنم میخواد زودتری قطع کنه یا مثلا من میرم جایی اصلا زنگ نمیزنه بگی چیکار میکنی و فلان توی رو در رو خوبه ها اما توی تماس تلفنی خیلی ضعیف چیکار کنم؟ منم بی محلی کردم الان نه اون زنگ میزنه نه من اما خب این که راه حل نمیشه چیکار کنم؟
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😶بنظرم این زنگ نزدم عادیه و اون اصلا درکی نداره از اینکه چرا باید در این مواقع با شما تماس بگیرهاگه ...
میگم بهش اهمیت نیم ه نمیده
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
انقد نچسب عزیزم خب تا وقتی کار نداری زنگ نزن. ما هم به هم زنگ نمیزنیم و اینو احترام هم میدونیم😂
خب میگم زنگ نمیزنم اما مثلا نباید اصلا احوال همو بگیریم؟