2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا نخواد... اتفاقا کسی که خودش دستش به دهنش نمی‌رسه و اونقدر بدبخت و بی غیرته‌ که لنگ ده تومن حقوق ...

بله حتما خانه‌دار شوید

اون موقع که شوهر باغیرت خوشبخت ورشکست شد همون ۱۰ تومنم نیست که بخوریدا.

چرا نخواد... اتفاقا کسی که خودش دستش به دهنش نمی‌رسه و اونقدر بدبخت و بی غیرته‌ که لنگ ده تومن حقوق ...

کاملا موافقم

نه همه ولی اکثرا یه مشت کم تستوسترون هستن که چشمشون به یه قرون دوزار زنشونه و روش حساب میکنن

تو نی نی سایت تاپیک نمیزنم مگر اینکه مجبور باشم.دلیلش یه سری آدمهایی هستن که بویی از شعور و منطق نبردن و جو سایت رو هم متاسفانه بهم ریختن.

من دانشگاه کار میکردم یه کارمندی شوهرش پزشک بود بعد همکار شوهرش اومده بود پیشش مبگف به خانمم‌گفتم من کار میکنم خودمو پیر میکنم اعصاب خوردی دارم برای زندگی بسه تو دیگه نرو دنبال اعصاب خوردی خودتو داغون نکن 

چه تفکر عقب مونده ای 

زن شاغل استقلال داره زندگی مشترکه زندگی‌هردو نفر باهم میسازن 

بعدم هرکس زنش شاغله لنگ پول زنش نیست 

اتفاقا مردایی که پول دار و تحصیل کرده ان یه زن قدرتمند و زرنگ مثل خودشون میخوان‌کن چشم و دل سیر باشن چشمشون به پول مرده نباشه

برادر شوهرم دکتر میگه زنم هم باید شاغل باشه هم درس خونده مثلا من فوق لیسانسم اون لیسانس باشه و در حال ادامه تحصیل شوهر من کارمنده زن خونه دار بیشتر میپسنده من قبلا شاغل بودم بنابه دلایلی یه سال ونیم خونه دارم و هیچ جوره دیگه دوست نداره برم سرکار 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

اره اتفاقا اکثر دکتر ها زن خونه دار میخوان اما ن زن خونه دار با خانواده فقیر چون خواهرم پزشک هست و خ ...

اره در صورتی خانه دار میگیرن که سطح خانواده خانم خیلی بالا باشه 

هر چند  اکثر دکترا  خانم  خانه دار ندارن. شاید پزشک نباشه ولی خانه دار هم نیست