2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 5276 بازدید | 145 پست

بعضی ها اجاره های میلیاردی میگیرن در ماه 

بعضی ها تاجرن درامد میلیاردی دارن 

برو ببین صاحاب شرکت گلرنگ بیست سی تا کارخونه داره و شرکت 

یه حساب سرانگشتی بکن کسی که صاحب کارخونه کاله یا مهرام باشه یا هولدینگ فلان چه درامدی داره 

خب واسه اونا پنجاه میلیون پول خرد محسوب میشه

من اینجا دو تا کاربر میشناسم که درامد میلیاردی دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند درصد دارن و چطوری جمع کردن اون پولو اینا رو حساب کنی متوجه حرفم میشی

پناه بر خدا .فک می کنم سنت کم هست که باورت نمی شه این اعداد را .از پدرت بپرس به نظرشون حقوق بازاری های بازار اصلی تهران چقدره.شاید حرف پدرت را قبول کنی 

یه سری ها از نداری زیاد همچین حرفی میزننیه دسته هم واقعا بیشتر حقوق دارن یه دسته هم که دروغگو هستن ی ...

به خدا به من پنجاه میلیون بدن برای خودم ملکه میشم عزیزم 😭😭😭

اینو از ته دل میگم چون با ماهی 17دارم زندگی قشنگی میکنم پس اندازم میکنم یخچال و فریزر من هم پرن کمدمونم پره ولی پنجاه می‌بود وای خدا نعمتی میشد و رحمت 

درستههفته پیش یه اتاق دو تخته در اسپیناس ۲۴ تومن بودالبته من نرفتم شنیدم از کسی که رفته بود

دقیقا

چند ماه پیش یه اتاق دوتخته هتل عباسی اصفهان حدود 15 تومن

قیمت ها معقول نیست ولی همینه واقعا

پناه بر خدا .فک می کنم سنت کم هست که باورت نمی شه این اعداد را .از پدرت بپرس به نظرشون حقوق بازاری ه ...

دوست بابا من یه تاجر معمولی بود اوایل دهه نود سهمش در ماه یک و نیم میلیارد در ماه بود 

الان دیگه خبر ندارم چقدر درامدشون 

ایشون گفت از 8 تومن تا 20 یا 30 گلم نگفت همه همینه که منظورشون قیمتای بالای هزینه هاسو اینکه عزیزدلم ...

چرا من منظورم این بود این عددا رنج نرمال نیستن هتل شبی30  جایی نیست که اکثریت برن و بشه تو هزینه مثلا سفرهای عادی حسابش کرد  

دقیقاچند ماه پیش یه اتاق دوتخته هتل عباسی اصفهان حدود 15 تومنقیمت ها معقول نیست ولی همینه واقعا

تازه ارزون هم گرفته ازتون. ما یه ماه پیش مشهد رفتیم هتل ۳ ستاره هم رفتیم با هواپیما ۴ نفر نزدیک ۵۰ تومن شد 

دقیقاچند ماه پیش یه اتاق دوتخته هتل عباسی اصفهان حدود 15 تومنقیمت ها معقول نیست ولی همینه واقعا

ما که نمیگیم انصاف هست

میگیم متاسفانه اینجوری هست

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

من شمال تهران کل صورت ۲۵۰ میدم خیلی گرون میگیره

نه گرون نیست خوب میگیره عزیزم ابرو تو صورت آدمه و خیلی مهمه چجوری برداشته بشه

همینجور مویی که رنگ میکنی

کاشت ناخن و پا که هوا نکشه قارچ نگیری

زیبایی خیلی مهمه 

نمیشه الکی جایی رفت فردا دردسر بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

تازه ارزون هم گرفته ازتون. ما یه ماه پیش مشهد رفتیم هتل ۳ ستاره هم رفتیم با هواپیما ۴ نفر نزدیک ۵۰ ت ...

افرین دقیقا

ما تعجب هم کردیم انتظار بالای 30 داشتم😅😅جوری شده که این قیمتارو میگیم چه خوب 

میدونی برام عجیبه اعتراضی ندارین و بنظرتون بدیهیه این هزینه ها

این که می‌کیم واقعیه یعنی اعتراضی نداریم؟! 

چرا عزیزم 

خیلی هم معترضیم 

ولی پایین نشون دادن خط فقر و انکار کردن واقعیت جامعه بیان اعتراض نیست

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

به خدا به من پنجاه میلیون بدن برای خودم ملکه میشم عزیزم 😭😭😭اینو از ته دل میگم چون با ماهی 17دارم ...

چقد منی 

بخدا منم با ۲۰ تومن دارم زندگی میکنم تازه همیرم خرج پدرشم میده 

حالا دقیق نمیدونم ولی نهایت ۲۵ تومنه حقوقش تازه ثابت هم نیس .همه چی از لحاظ خوراکی میخریم لباسم در حد معقول ولی انصافا گرون میخرم .