2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 5130 بازدید | 145 پست
من خونه بابام مستاجر نبودم و ماشینم داشتم خونه شوهرمم همینه سال دیگع البته خونه خودمون میریم از مستا ...

خب میگیم هرکسی توقعاتش فرق داره 

اینجوری نیست من هرکی دیدم بالای۵۰بوده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

دیگه از دخترای امروزی چ توقعی داری

حقوق زیر ۳۰ کلا قبول ندارن

نمیدونم پس کیا با این همه پسر با درامد ۱۰ تا ۲۰ تومن ازدواج میکنن

والا هرکی دیدم شوهراشون اکثرا همین حقوق قانون کار یا حقوق کارمندی دارن

فقط نی نی سایت همه حقوقا سر ب فلک کشیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد بوده اینجا با حقوق دومیلیون پس انداز هم‌‌کردن

تازه سفر هم میفته احساس رضایت هم داشته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اینجا پریروز صحبت قیمت اصلاح ابرو بودبعضی ها میگفتن سی تومن میدیم زیادم هست ارایشگاه های خوب بری الا ...

دیگه بعید میدونم جایی 30 تومن بگیره اغراق کردن😅

سه چهارماه پیش نوک گیری مو 400 تومن گرفتن

هزینه ها بالارفته

کسی که باباش انقدر ثروتمند باشه قطعا بهترین کلاسارو میره مدام مسافرت و دورهمی و ...نه اینکه 24 ساعت ...

مسافرت و کلاسش هم لابد میره 

ولی در کل با توجه به هزینه های امروزه  این عددی که استارتر گفت عجیب نیست 

💪💪💪💪  خدایا شکرت 🥳 خدا یعنی به خود آ   (۳) 🥳 خدا  آن  من است🥳

اها خب دولتی بره والا اون بچه ای که بخواد یچیزی بشه تو زیر زمین خونه اش هم درس بخونه فیلسوف میشه اصل ...

خوب عقاید متفاوته ...من خودم از پیش دبستان پسرم و گذاشتم غیردولتی تا حالا که دوازدهم....نه به خاطر فیلسوف شدن ....ب خاطر تعداد کم دانش آموزها و کنترل بیشتر در کنار آموزش بهتر

حقوق گاهی صفر گاهی ده تومن گاهی نهایتا خیلییییییب زیاد بشه بیست 

فقط همسرم کار می‌کنه خودم بیکارم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بیشتر ببینید