2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 5109 بازدید | 145 پست

زیاد مبلغ هنگفتی نیست واقعا

اونم با خرجای الان

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

اینکه درامد اکثر مردم یک کشور پایین تر از خط فقر همون کشور باشه، بازگو کردن عدد خط فقر، تقصیر مردم نیست! 

من کاری به درامد شما، خودم و دیگری ندارم 

هرکس بسته روزی و درامدی داره و نمیشه مقایسه کرد 

ولی این موضوع خط فقر واقعیه عزیزم 

در حال حاضر در کشور ما خط فقر فقط برای یک خانواده ی معمولی چهارنفره، چیزی حدود ۶۰ میلیونه! 

و اینکه درامد اکثریت همین جامعه خیلی پایین تر از این عدده، یک واقعیت و بیانگر مشکل اساسی اقتصادمونه…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجا همه مولتی میلیاردرن 😂

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏  خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش                                                                1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ...  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.                 دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم  ۱۴۰۴/۰۴/۰۴  ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!

بیشتر ببینید
اره اسپیناس پالاس شبی صد و هفتاد میلیون هم داره برو هتلهای پنج ستاره مشهد و شیراز رو ببین

://// واقعا چند درصد میتونن تو همچین هتلی برن ؟؟؟همه جای دنیا یه سری هتل خاص هست  ولی هتل عادی رفتن این قیمتی نبود که نوشتی

من شوهرم کار گر شهرداری کلا با یارانه 17میلون بود گفتم امسال دومیلیون می‌زارن روش عزیزم مرگمونم نمیشه دوتا بچه داریم با مادر شوهرم یه جا زندگی میکنیم تازه دوروزه بعد چهار ده سال رفتیم پساندازمون دادیم ماشین 😔