2777
2789
عنوان

اونایی که اعتیاد به قهوه دارن بیان

114 بازدید | 17 پست

بچه ها من روزی یه لیوان میخورم امروز تصمیم گرفتم نخورم بخاطر اینکه دندونام زرد شده انقدر بی انرژی شدم همش خوابم یعنی برا قهوه اس؟خیلیم بده انگار معتاد به مواد شدم نخوردم اعصابم خورده

چهار پنج روز باید نخوری درد می‌کشی عصبی میشی داد میزنی افسردگی می‌گیری ولی بعد چندروز بدنت عادت می‌کنه خوابت هم تنظیم میشه 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چهار پنج روز باید نخوری درد می‌کشی عصبی میشی داد میزنی افسردگی می‌گیری ولی بعد چندروز بدنت عادت می‌ک ...

وای دقیقا الان تو این حالتم مثل روانیا شدم این چه کوفتی یود مد کردن برم چاییمو بنوشم بابا😂

وای نگو من الان ۳ سال قهوه میخورم اونم زیاد رو تپش قلبم رو فشارخونم روی پوکی استخونم اثر گذاشته دندونام به خاطر جذب نکردن کلسیم داره خراب میشه ۹ تا دندون خراب دارم بازم نمیتونم بزارم کمار 

اگه فقط از زرد بودنش رنج میبری میتونی پودرسفید کننده دندون از داروخونه که مخصوص قهوه و سیگار هست تهیه کنی من استفاده میکنم عالیه 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین حذفش نکن دکترا میگن از تایم۸تا۱۲صب بهترین زمان خوردنشه حتی برای پیشگیری از بیماری ها هم خوبه

برای دندونت حتما بعد قهوه آب بخور و مسواک هم روزی سه بار بزن

برای جایگزین مفید و درست از منیزیوم جوشان استفاده بکن انرژی بده بهت برای سلامتی هم خوبه

کاربری دست دو نفره

وای دقیقا الان تو این حالتم مثل روانیا شدم این چه کوفتی یود مد کردن برم چاییمو بنوشم بابا😂

😂😂😂😂

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

مگه چه قهوه ای می‌خورید که در حد یک لیوان و ماگ هست ؟ 

خودم روزی سه شات میخورم قطع بشه سر درد و 

خمیازه کشی دارم 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وای نگو من الان ۳ سال قهوه میخورم اونم زیاد رو تپش قلبم رو فشارخونم روی پوکی استخونم اثر گذاشته دندو ...

اخه فقط زردی  به کنار وقتی نخورم انگار مواد بهم نرسیده یجوریم گفتم این اعتیاد بزارم گنار خیلی عجیبه مگه چی داره که اعتیاد میاره من فکر کردم مثل چاییه😂