2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عموم فوت شده بود خواب دیدم تمام وسایل خونه اش رو بار وانت زده داره میره حج ، وقتی برا مامان بزرگم تعریف کردم گفت همه دارایی هاش از بین میره بعد از پسر بزرگش  تمام اموالش رو بالا کشید و بر باد داد 

خواب دیدم پسرعمم اومد روز سوم فوتش اومد ب خوابم و گفت من نمردم فقط روحم ازاد شده و دارم ازادانه بینت ...

واقعا؟پس چطور میگن روح میره برزخ🤔

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید
خواب دیدم پسرعمم اومد روز سوم فوتش اومد ب خوابم و گفت من نمردم فقط روحم ازاد شده و دارم ازادانه بینت ...

روحش شاد

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید
نمیدونم

اشکال نداره خوبه که نمی دونیم یعنی زنده ایم🙂

بیشتر ببینید
چندتا بچه بودن .چطور به باد داد ورشکست کرد یاچی

۳ تا پسر بودند و ۵ تا دختر 

کلی زمین و ملک داشت که پسر بزرگه تا بقیه خبر دار شدند نصفش رو فروخته بود و برا  بقیه اموال کلاه سر مامان و خواهر و برادر ها گذاشت و رضایت ازشون گرفت که بفروشه و سهمشون رو بده ولی بعدش که فروخت همه رو خرج عیش و نوش کرد تموم شد رفت 

شب خواب دیدم خونه عموم هستم و عکس عموم روبان مشکی داره.داشتم دنبال عموم میگشتم که دیدم کنار عکسش خوابیده با جیغ از خواب پریدم.ساعت ۲و نیم بود.صبح زود مامانم زنگ زد گفت عموت ساعت ۲ فوت شده😭

شب عید خواب دیدم نشسته جلو خونشون و منتظره بقیه بیان خونشون عید دیدنی و دیدن عموم.خودش داشت به بقیه خوش امد میگفت.ما رسم داریم روز اول عید همه میرن خونه تازه فوت شده

یه امانتی جایی داشت اومد به صورت آدم کوچولو با یکی از دوستاش رفتیم امانت بگیریم البته نفر امانت پیشش بود ندیدم 

و شش ماه بعد  شوهر عمه ام اومدن گفتن فلان امانتی پیش ماست و دقیقا روزی که رفتم بگیرم خود امانت دار زنگ زده بود اون دوست بابام بیاد