2777
2789

مامانای نی‌نی سایت، بند دلتونو بگیرین که دیشب پایتخت یه جهنم واقعی بود!دخرس غول‌پیکر عین زامبی پرید تو اتوبوس، دست بهتاش رو مثل کاغذ جررررر داد، خون پاشید همه‌جا، همه تو اتوبوس انگار دیوونه شدن، جیغشون تا کهکشان رفت، اتوبوس شده بود قتلگاه آخرالزمانی! حالا این +۱۴ که مثل بمب زیرش چسبونده بودن چیه؟ چرا این‌قدر دارن مارو می‌ترسونن؟  دهه نودی‌هاتون، این فسقلیای پررو که همیشه دارن پای تی‌وی قر می‌دن، چی شدن؟ وقتی خرس بهتاشو تیکه‌تیکه کرد، زیر کاناپه غش کردن؟ زار زار گریه کردن؟ یا کلاً کوله‌پشتیشونو برداشتن فرار کردن از خونه؟ این +۱۴ یعنی چی آخه؟ یعنی دهه نودی‌ها اگه این خون و جنایتو ببینن، کابوس می‌بینن؟ این سکانس با اون خرس روانی و فریادای گوش‌خراش و قتلگاه اتوبوس، مگه می‌ذاره آدم زنده بمونه؟ مامانا، شما این +۱۴ رو چطور قورت دادین؟ به نظرتون این برای دهه نودی‌ها عین سم کشنده‌ست یا فقط دارن مارو سر کار می‌ذارن؟ با فسقلی‌هاتون این فاجعه رو دیدین یا قایمکی وقتی خواب بودن تی‌وی رو روشن کردین؟ کی جرأت کرد این کابوسو تا آخر تحمل کنه؟ من که هنوز دارم میلرزم، انگار خودم تو اتوبوس بودم! دهه نودی‌هاتون چی گفتن؟ یکی داد زد مامان خرس داره میاد! یا شجاع شدن و گفتن بهتاش بزنش!؟ بیاین گپ بزنیم، این +۱۴ داره منو از پا درمیاره! فوری فوری نظر بدین، بگین دهه نودی‌هاتون چه آواری به سرشون خراب شد

فکر نکنم اندازه شما ترسیده باشن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینا واقعی بود 

کنایه بود 

من که نفهمیدم 

ولی بحز سکانس اول که هما ترسید از چیزی که دیده بقیش خیلی ترسناک نبود

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید