مامانای نینی سایت، بند دلتونو بگیرین که دیشب پایتخت یه جهنم واقعی بود!دخرس غولپیکر عین زامبی پرید تو اتوبوس، دست بهتاش رو مثل کاغذ جررررر داد، خون پاشید همهجا، همه تو اتوبوس انگار دیوونه شدن، جیغشون تا کهکشان رفت، اتوبوس شده بود قتلگاه آخرالزمانی! حالا این +۱۴ که مثل بمب زیرش چسبونده بودن چیه؟ چرا اینقدر دارن مارو میترسونن؟ دهه نودیهاتون، این فسقلیای پررو که همیشه دارن پای تیوی قر میدن، چی شدن؟ وقتی خرس بهتاشو تیکهتیکه کرد، زیر کاناپه غش کردن؟ زار زار گریه کردن؟ یا کلاً کولهپشتیشونو برداشتن فرار کردن از خونه؟ این +۱۴ یعنی چی آخه؟ یعنی دهه نودیها اگه این خون و جنایتو ببینن، کابوس میبینن؟ این سکانس با اون خرس روانی و فریادای گوشخراش و قتلگاه اتوبوس، مگه میذاره آدم زنده بمونه؟ مامانا، شما این +۱۴ رو چطور قورت دادین؟ به نظرتون این برای دهه نودیها عین سم کشندهست یا فقط دارن مارو سر کار میذارن؟ با فسقلیهاتون این فاجعه رو دیدین یا قایمکی وقتی خواب بودن تیوی رو روشن کردین؟ کی جرأت کرد این کابوسو تا آخر تحمل کنه؟ من که هنوز دارم میلرزم، انگار خودم تو اتوبوس بودم! دهه نودیهاتون چی گفتن؟ یکی داد زد مامان خرس داره میاد! یا شجاع شدن و گفتن بهتاش بزنش!؟ بیاین گپ بزنیم، این +۱۴ داره منو از پا درمیاره! فوری فوری نظر بدین، بگین دهه نودیهاتون چه آواری به سرشون خراب شد