2777
2789
عنوان

پسری ک میگه خیلی خوشگلی اما قرارهامون کنسل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ها رو نشناختی .

بزار پیامش کپی کنم اینو بعد  اینکه بلاکش کردم فرستاد 

ببین منم خیلی دوستت دارم که اینجوری میریزم بهم ! من دیشب حال سگ داشتم که رفتم درمونگاه ؛

منم تحمل یه قطره اشک تورو ندارم تحمل ناراحتیتو ندارم 

الهی قربونت برم قلب من 

اگه قربون صدقت میرم نقل زبونم نیست نه من خیلی خشک تر از این حرفام

تورو دوستت دارم دلم نمیخواد اینجوری ازم ناراحت باشی …

بابت این مدت ازت عذرمیخوام و خودتم میدونی عمدی نیست و من تازه اخلاقت صفر تاصد اومده دستم ازم دلگیر میشی حق داری ، من الان خودمو میزارم جای تو حس بدی میگیرم که چرا دل خوش کردم به این ی‌لاقبا ک اینقد بد قول و پسته ...

اگه الانم اینجور گفتم ناراحت شدی ببخشم بخدا بجون خودم نمیکشم... کنارم باش امن من باش پناه من باش 

ببین من سختی کشیدم ضربه های خیلی بدی خوردم پوستم کنده شده ترس دارم

ولی تو امن من باش پناهم باش 

حالا ک فهمیدم دوسم داری توهم پناهم باش فاطی ...

میشه بگید چطور اشنا شدید .

من ی شب داشتیم بیرون شام میخوردیم بعد داشتم میرفتم خونه این از کنار ماشین من رد شد 

بعد ب دوری زد برگشت خیلی نکاه کرد من اصلا سرمو نگرفتم بالا 

بعد یکم دیکه باهام اومدگفت میتونین ی لحظه بزنین کنار 

منم دوستم پیشم بود گفت بزن بابا چی میشه ببینیم چی میگن 

منم زدم کنار اومد‌پایین گفت میشه شمارتون داشته باشم و از این حرفا 

منم بهش دادم 

بزار پیامش کپی کنم اینو بعد اینکه بلاکش کردم فرستاد ببین منم خیلی دوستت دارم که اینجوری میریزم بهم ...

الهی چقدر قشنگ / چیکار میشه کرد زن به زیبایش و مرد به حرف هاش واسه همین زنان ارایش میکنن و مرد ها دورغ