2777
2789
یروز یه خاستگار ک ازش متنفرررر بودم و به اسرارخانوادم دیدمش گفت از پول بی نیازت میکنم😂گفتم خر شو تا ...

خواستگار و اصرار درست نبود؟!

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار و اصرار درست نبود؟!

عزیزم من تو تایپ خاهرو هم اینجوری مینویسم سخت نگیر🥲

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹

بیشتر ببینید

حرفای بازار پسند و الکی....پول نباشه طرف دریای محبت و احترامم بریزه فایده نداره  پول همیشه مهم بوده و هست.پولدارایی که از روش استفاده میکنن دیگه رمز ابدی زدن😁😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

تازه طرف شوهرش پولداره میگه ایش خاک توسرش محبت نداره.حالا طرف بی پول و با محبت میگفت گمشه نکبت پول نداره اون قربون صدقت بخوره فرق سرت😂

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من پول واسم مهمه چون تو خونه بابام همه چی دارم از شوهرمم میخوام...

نمیخوام سختی بکشم

"خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤