یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من 92بودم با رژیم و ورزش رسوندم به 81 دوهفته ی دیگه باید بشم 79و به امید خدا میخوام 70بشم اگر قدت بلند واستخون بندیت درشته هفتاد وزن خوبیه وزن سلامتی برای من هم 70 و دارم تلاش میکنم بهش برسم
قبل زایمان ۴۷ بودم الان از بعد زایمان که ۶۵بودم رسوندم ۵۸
قد ۱۵۷
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124
تا دی ماه بین ۱۰۵ و ۱۰۶ بودم اما از اوایل بهمن تحت نظر پزشک تغذیه هستم و تا الان فقط با رژیم و بدون ورزش شدم ۹۵ ( به خاطر مسائلی دکتر از ورزش منع کرده حتی پیاده روی ساده )