2777
2789
عنوان

ولی قبول کنید هممون یه عشق داریم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست
پس چرا ول کرد رفت با یکی دیگه نامزد کرد؟

از اول نامزدیش 2دل بود. من دیگه رابطمو باهاش قطع کردم

ولی اون الان بهم پیام داده گفت ببینیم همو. قبول نکردم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

از اول نامزدیش 2دل بود. من دیگه رابطمو باهاش قطع کردمولی اون الان بهم پیام داده گفت ببینیم همو. قبول ...

کاش وقتی هنوز دلش گیر بود یه دختر دیگه رو بدبخت نمی‌کرد. باید به خودش زمان میداد ببینه میتونه فراموش کنه  بعد بره دنبال نامزد بازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش وقتی هنوز دلش گیر بود یه دختر دیگه رو بدبخت نمی‌کرد. باید به خودش زمان میداد ببینه میتونه فراموش ...

دقیقا حماقت کرد... تو اوج رابطه اینکارو کرد. به 3 نفر این وسط خیانت کرد. من فک میکردم فراموشم کرده و شمارمو پاک کرده ولی اومد اینارو گفت تعجب کردم. البته من همون موقع پیش روانشناس رفتم گفت مورد اینجوری زیادن مردا، ولی پشیمون میشن چون عشق اول هیچوقت از یادشون نمیره و همش مقایسه میکنن.

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞