2777
2789

بچه ها تازگی یعنی ی چند روزه با شخصی در ارتباط هستم یعنی کم کم داریم آشنا میشیم دیدار اینا نرفتیم ی ماه هم نشده بعد زنگ اینا هم نزده تلفنی صحبت کنیم فقط چتی باهام صحبت می‌کنه عکسای همم دیدیم

ازش خواستم ک بیشتر از خودش برام بگه

برام ویس داده سلام علیک کرده بعد گفته ک حقیقتش من کمی برام حرف زدن یکم سخته

بعد دوباره یه ویس دیگه داده ک ازم درخواست کرده ک من بهش زنگ بزنم

اینا رو چی تحلیل میکنید

یعنی بعضیا چای راحت ترن ؟  از حرف زدن با جنس مخالف استرس میگیرن ؟

تحلیلتون چیه داشتید این مورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضیا معذبن یا ترس دارن از تلفنی صحبت کردن حالا یا به واسطه درونگرا بودن یا خجالت یا ..شما سعی کنین ...

اتفاقا منم نظرم همینه نمیخوام زود قضاوت کنم شاید خجالتیه یا درون گرا

اتفاقا منم نظرم همینه نمیخوام زود قضاوت کنم شاید خجالتیه یا درون گرا

آره

من چندسال پیش مثل ایشون بودم...حتی وویس گرفتنم سخت بود برام اعتماد ب نفس نداشتم

یه رفیق داشتم...واقعا کشید بالا منو از نظر ارتباط اجتناعی

اکانت واگذار شد

بعضیا معذبن یا ترس دارن از تلفنی صحبت کردن حالا یا به واسطه درونگرا بودن یا خجالت یا ..شما سعی کنین ...

ی سوال پسری ک اهل دختر بازی و دوستی با هی این دختر اون دختر داشته باشه حرف زدن براش سخته؟؟ 

من منظورم اینه کسی ک با چند نفر اکه بوده باشه پسره زودتر. زنگ میزنه 

شما خودت نظرتون چیه اونی ک فهمیدی رو بگو

آرهمن چندسال پیش مثل ایشون بودم...حتی وویس گرفتنم سخت بود برام اعتماد ب نفس نداشتمیه رفیق داشتم...وا ...

خب چی کردید 

چ حرفی چ حرکتی ایشون چ راهنمایی کردن ب شما ک تاثیر مثبت داشت

خب چی کردید چ حرفی چ حرکتی ایشون چ راهنمایی کردن ب شما ک تاثیر مثبت داشت

ارتباط زیاد...اعتماد به نفس دادن...به قولی اون ترسم ریخت...بیرون رفتن زیاد تعامل با آدما...

اکانت واگذار شد

ببین من خودمم درونگرام برام سخته صحبت کردن با یه غریبه این موردش بنظر من عجیب نیس باید فرصت بیشتری ب ...

آخه حالا اون از من درخواست کرده چی بکنم 

یکی ب دو بکنم اول بسم الله 

ی زنک میگم بزنم کیه چیه طرز صحبتش چی میگه چی می‌شنوم از خودش برام بگه

ارتباط زیاد...اعتماد به نفس دادن...به قولی اون ترسم ریخت...بیرون رفتن زیاد تعامل با آدما...

ب نظر واسه صحبت تلفنی اولی با پسر بعد احوال پرسی سنگین با لحن گرم چجور سوالایی باید پرسید ک تو ذهن طرف خوب بشینیم 

مثلا سری اول از چ مورد سوالایی شروع کنیم 

ی چندتا مورد میگی

ب نظر واسه صحبت تلفنی اولی با پسر بعد احوال پرسی سنگین با لحن گرم چجور سوالایی باید پرسید ک تو ذهن ط ...

مثلا ازش بخواه یه بیو گرافی راجع به خودش بده...هرچی که راحته و حس میکنه برا شناخت اولیه لازمه...اگه نتونست شما اول بگو ایشونم به حرف میان

مثل سنشون رشته تحصیلی مدرکشون شغل

چندمین فرزند خونواده ان

هدفشون توی زندگی

چند تا از ویژگی های اخلاقیشون هم مثبت هم منفی

دیگران ایشون رو چطور ادمی میبینن

مثلا سلیقه اشون راجع به تفریحات 

و..

اکانت واگذار شد